Huis Tuin

Huis Tuin

De gemiddelde kosten van Home Security

Home-Security is op de gedachten van iedereen . Iedereen wil hun familie veilig te houden en soms , deursloten zijn niet genoeg om dat te doen . Bewaakte binnenlandse veiligheid is beschikbaar op elk gebied van het land en niet een vaste lijn telefoon nodig . Installatie

Afhankelijk van het bedrijf , de installatie van een home security systeem vrij kunnen zijn . De meeste bedrijven draaien speciale promoties vaak het hele jaar door . U kunt ook een niet gecontroleerd systeem zelf installeren om uw gezin te beschermen . Volgens CostHelper , in 2011 de installatie kan variëren van $ 50 tot $ 300 , afhankelijk van uw pakket . Meer uitgebreide systemen kan kosten meer dan $ 1500 .
Speciale Pakketten

Zowel bewaakt en onbewaakte systemen bieden verschillende mogelijkheden om het systeem te versterken . De meeste bieden van deur en raam sensoren, terwijl sommige bewegingsmelders voor in het huis , camera's, opneembare video , extra bedieningspanelen en sirenes . Extra uitrusting kosten kunnen variëren tussen bedrijven.
Maandelijkse controle

Monitoring kan worden gedaan door middel van een breedbandverbinding , cellulair lucht golven , vaste lijn telefoon of twee - manier vaste lijn telefoon. De maandelijkse factuur kan variëren van $ 8,99 tot $ 42,99 per maand . De cellulaire en twee-weg land line monitoring kunt ook een extra apparatuur kosten die niet zouden worden gedekt in een pakket installatie oplopen .

Homemade Oprit Alarm

een oprit alarm toevoegen is een eenvoudig doe-het - zelf-project dat geld bespaart door het vermijden van de installatie vergoedingen die door een professional. Oprit alarmen variëren van eenvoudige bewegingssensoren met deurbel -achtige klokkenspel aan een systeem van cameras en verlichting. Het kiezen van de juiste Alarm Bij het kiezen van een oprit alarm , moet de huiseigenaar overwegen wat

Meer dan ooit