Huis Tuin

Huis Tuin

De voordelen van klasse A Fire Alarm Systems

De klasse van een alarmsysteem is gebaseerd op haar abilty om prestaties tijdens abnormale situaties voort te zetten. De classificaties zijn door de National Fire Protection Association ( NFPA ) aangewezen . NFPA 72 is de code die dit soort alarmen dekt door eisen en aanbevelingen . Klasse A en B zijn de twee belangrijkste klassen van alarmsystemen gebruikt in huizen en bedrijven . Algemeen Verschil

Er zijn over het algemeen twee belangrijke klassen van brandmeldsystemen , A en B. A klasse A brandmeldinstallatie circuit is anders dan een klasse B in zijn vermogen om te werken wanneer de integriteit van het circuit in het gedrang komt . Een klasse B -systeem zal niet volledig functioneert als er schade aan een deel van het circuit , terwijl een klasse A kan blijven functioneren . Dit voordeel kan een leven redden door de waarschuwing van een individu om een brand in weerwil van een probleem in de alarmschakeling .
Probleem met klasse B
zowel klasse A als klasse B alarmsystemen ontstaan ​​op de regeling .

De klasse B is een meer voorkomende vorm van brandmeldinstallatie . Daarin geleiders ontstaan ​​bij de alarmcentrale en ondersteuning van de randapparatuur . Als de schakeling een probleem , zoals een kortsluiting in de draad , de perifere alarmsectie niet kan communiceren met de besturingseenheid . Als er schade aan het circuit , zal het alarm bij de controle nog steeds klinken , maar het kan niet in staat zijn om mensen te waarschuwen in de gebieden waar randapparatuur liggen .
Class A superioriteit

klasse A is superieur aan klasse B in haar overlevingskansen . Klasse A is vergelijkbaar met B in het ontstaan ​​nog het bedieningspaneel en dat het, ook , ondersteunt randapparatuur . Het verschil tussen de twee systemen is te vinden in de formatie circuit . De A -classificatie vereist uitgaande en terug geleiders , die een lus circuit creëert . De A circuit keert terug naar het bedieningspaneel na de laatste randapparaat wordt gecontacteerd. Dus als er een circuit is beschadigd, de voorsprong op het probleemgebied apparaat kan nog communiceren met het bedieningspaneel , zoals in klasse B. Echter , afgaande apparaten zijn ook in staat om te zenden op de terugkerende geleiders , in tegenstelling tot de Klasse B.


Class A Spacing

De klasse A schakeling is gewaarborgd nog meer overlevingskansen te wijten aan NFPA 72 's veiligheid code . Dit vereist dat Klasse A circuits in leidingen die fysisch gescheiden van elkaar worden geïnstalleerd . De code stelt een minimale afstand van 4 meter tussen de geleiders als horizontaal geleide . De aanbeveling voor de afstand van verticaal gerouteerd geleiders is 1 voet .

Hoe maak je een MasterGuard Alarm Verwijder

MasterGuard biedt brandveiligheid oplossingen, waaronder hittemelders . Deze alarmen zijn een beveiliging die is geïnstalleerd in woningen te beschermen en te waarschuwen in geval van brand . Het alarm is gemonteerd op een muur of plafond en het zal klinken als er rook of brand wordt gedetecteerd. Het alarm werkt op een batterij die moet periodiek worden gecontroleerd en vervangen voor een goede v

Meer dan ooit