Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Home Alarm Systems >>

Hoe maak je een bestaand alarmsysteem activeren

Huis alarmsystemen kunnen worden uitgeschakeld na installatie voor een verscheidenheid van redenen. De meest voorkomende zijn de verkoop van een huis, verandering van de huurperiode of annulering van de dienstverlening. Hoewel er een alarm is momenteel niet actief is, kunt u meestal herstellen service en activeren het alarm op elk gewenst moment met een minimale hoeveelheid inspanning van uw kant . Echter, het is waarschijnlijk dat je je een technicus om hulp nodig . " Het activeren van bestaande alarmsystemen , of het uitvoeren van een ' overname ' gaat om een ​​uiterst belangrijk proces dat technische expertise , kennis en de tijd om het werk goed te kunnen doen , " adviseert Secure Protection . Instructies
1

Kijk op de beveiligingssysteem bedieningspaneel om de naam van de binnenlandse veiligheid dienstverlener die het systeem geïnstalleerd te vinden. Hoewel je misschien wilt werken bij hetzelfde bedrijf om het systeem te activeren , kan veel security service providers werken met apparatuur geïnstalleerd door een ander bedrijf . Kopen van 2

Bel de klantenservice van het bedrijf dat de installatie van de alarm , of de security service provider die u wilt werken.

Selecteer 3 de optie Teleprompt aan een bestaand beveiligingssysteem activeren wanneer u dat wordt gevraagd .
< br > 4

Informeer de medewerker van de klantenservice dat u wilt een bestaand alarmsysteem reactief. Wees bereid om uw fysieke adres , telefoonnummer en identificatienummers verstrekken over het systeem control box . Blijf op de doos als de servicemedewerker moet u mogelijk een aantal van zijn functies te bedienen om het systeem te testen .
5

Kies welke security service plan dat u wilt gebruiken . Bedrijven kunnen verschillende niveaus van bescherming te bieden op verschillende prijsniveaus . Selecteer wat van plan past binnen uw budget en biedt de bescherming die u wenst .
6

Stel een afspraak voor een vertegenwoordiger van de security service provider om uw huis te komen en fysiek activeren van het systeem .
< br > 7

als het systeem is nieuwer , volg dan de reactivering stappen de klantenservice biedt over de telefoon als hij stuurt op afstand signalen naar het controlepaneel .

Hoe het aansluiten van een 2,4 GHz draadloze Surveillance System

In de basis termen , home surveillance -systemen zijn verkrijgbaar in drie vormen . Het traditionele systeem maakt gebruik van kabels om de cameras naar de opname of bewakingsinrichting . Draadloze systemen zenden het beeldsignaal van de camera naar een ontvanger met een 2,4 GHz . Dit is dezelfde technologie die wordt gebruikt voor draadloze telefoons . Het laatste type van surveillance systeem ma

Meer dan ooit