Huis Tuin

Huis Tuin

Veranderende codes op een GE Concord

Voor welke reden dan ook , je hebt besloten om de code op uw GE Concord alarmsysteem veranderen . Je kon de customer support lijn van het bedrijf dat het systeem geïnstalleerd en controleert noemen , omdat ze doorgaans kunt u door dit proces. Echter , het wijzigen van de code is vrij eenvoudig , zolang je de juiste knoppen te duwen . Het veranderen van de Master Code

De Concord's mastercode is wat je in staat stelt om wijzigingen in het systeem te controleren en beheren van de andere gebruikers . Om deze code te wijzigen , druk op de " 9 " en voer vervolgens uw huidige viercijferige mastercode . Druk op de " B " knop , totdat de tekst gebruikerscodes en druk op de hekje , die de weergave verandert in gewone gebruiker codes . Druk op de " B " knop totdat System Master Code verschijnt en druk op de hekje-toets . Voer uw nieuwe viercijferige code in en druk pond om deze code op te slaan als de nieuwe mastercode .
Voeg extra
Gebruiker statistieken

Zodra u uw meester code set, je kunt het gebruiken om extra gebruikers toe te voegen aan het systeem. Omdat de GE Concord is ontworpen om te werken met zowel de residentiële en zakelijke omgevingen , je hebt maximaal 229 gebruikersaccounts beschikbaar . Aan een andere gebruiker , druk op " 9" toe te voegen en voer vervolgens uw meester code . Gebruik de " B " knop naar beneden scrollen om gebruikerscodes en druk op de hekje-toets . Het display verandert in gewone gebruiker codes . Druk pond , gebruik de " B " knop om een ​​gebruikersnummer tussen 000 en 229 te selecteren en druk nogmaals op pond . Voer een viercijferige code voor deze gebruiker en druk pond te besparen .
Een gebruiker verwijderen

In zakelijke omgevingen , het is nooit een goed idee om te laten voormalige werknemers blijven om de toegang tot het gebouw hebben . Daarom kunt u gebruikers verwijderen om toegang te verhinderen met hun codenummer . Om een ​​gebruiker , druk op de " 9" te verwijderen en voer je meester code . Gebruik de " B " knop om gebruikerscodes en druk pond selecteren om dit te veranderen naar gewone gebruiker codes . Druk pond nogmaals , gebruik de " B " knop om de gewenste gebruikersaccount die u wilt verwijderen en druk pond vinden . Voer je master code en druk op het hekje naar de vorige gebruiker code uit het systeem te verwijderen .
Kiezen van de juiste nummer

Omdat je dit nummer nodig om en uitschakelen het systeem , is het belangrijk om een aantal zult u gemakkelijk kunt onthouden kiezen . Echter, dit betekent niet dat je iets dat makkelijk te raden , zoals uw geboortejaar of de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer zou halen . Kies een nummer dat u kunt onthouden , maar is niet duidelijk aan iemand anders .

Zal een bewaakte Security System Work Met een Digitale telefonie

? Als u overweegt te schakelen naar een digitale telefoon, zoals een via uw kabel provider of een Voice over Internet Protocol -service , zoals Vonage , contact op met uw beveiligingssysteem provider alvorens de veranderen . Veel digitale telefoon systemen werken met beveiligingssystemen , maar sommige vereisen speciale bedrading of dure macht back-ups die het gebruik van digitale telefoons een tw

Meer dan ooit