Huis Tuin

Huis Tuin

Juiste vochtigheidsgraad in een Basement

vochtproblemen in kelders worden veroorzaakt door de locatie. Vocht komt in kelders door het beton uit de grond . Zo veel als 12 tot 13 liter water per dag kan in uw kelder gebracht worden elke dag , dat is ongeveer hetzelfde bedrag als wanneer je liep een douche gedurende 17 uur in uw kelder . Eenmaal in uw kelder , het water heeft geen plaats om te gaan en bouwt . Als u geen actie te ondernemen , kunt u en uw huis te lijden . Maar hoe vochtig te vochtig is , hangt af van de tijd van het jaar . Oorzaken

Vochtigheid bouwt in kelders als gevolg van een gebrek aan luchtcirculatie . De meeste kelders hebben kleine of geen ramen en ook de neiging om te worden gevuld met rommel en worden zelden gebruikt . Dit alles leidt tot een gebrek aan luchtcirculatie die de luchtvochtigheid kunnen afvoeren naar andere gebieden . Het openen van uw kelder deur voor een paar uur, terwijl het runnen van een ventilator in de kamer kan helpen bij het verbeteren van de luchtcirculatie in uw kelder en de luchtvochtigheid te verlagen.
Beste niveau

luchtvochtigheid in uw kelder moet onder de 45 procent in de winter te blijven . Boven 45 procent kan leiden tot schimmel en meeldauw problemen . In de zomer , wanneer de luchtvochtigheid hoger zijn , de luchtvochtigheid moet worden op of onder de 65 procent bleef . Lage luchtvochtigheid is meestal geen probleem in kelders , vooral als ze niet worden gebruikt . Typisch, je wilt de luchtvochtigheid boven de 30 procent te houden . U moet de luchtvochtigheid in uw kelder controleren om de paar maanden om het te verzekeren blijft op het juiste niveau .
Monitoring Vochtigheid

U kunt het niveau meten van vocht in uw kelder met behulp van een hygrometer ; gebruik maken van een digitale of elektronische hygrometer versus een mechanisch hygrometer . Mechanische hygrometers zijn vaak onnauwkeurig en kan met maar liefst 20 procent korting zijn. U kunt kalibreren of controleer uw hygrometer door het mengen van 1/2 kopje water met 1/4 kopje keukenzout . Plaats het water in een beker , zet deze in een doorzichtige plastic zak met uw hygrometer en laat het op kamertemperatuur . Controleer de meter na 12 uur . Het moet 75 procent relatieve vochtigheid lezen .
Verlagen luchtvochtigheid

Naast het verhogen luchtcirculatie , kunt u ook de luchtvochtigheid in uw kelder te verminderen door het verlagen van de temperatuur of door gebruik een ontvochtiger . Koele lucht houdt minder vocht dan warme lucht , dat is waarom de winters zijn droger dan zomers. Het runnen van een airconditioner in uw kelder is een manier om de vochtigheid te verlagen , maar een ontvochtiger is een meer efficiënte methode . Luchtontvochtigers zijn goed in het verwijderen van vocht uit warme gebieden die tussen de 60 tot 80 graden Fahrenheit . Onder de 60 graden zijn ze niet zo efficiënt, maar zal nog steeds werken .

Wat betekent Auxiliary Mean op een Alarm Panel

? Alarmsystemen bescherming van uw huis of plaats van vestiging van inbreuken op de beveiliging . De grotere systemen zijn voorzien van meerdere onderdelen die zitten in verschillende gebieden of kamers , het scannen van die gebieden voor potentiële bedreigingen . Grotere alarmen kunnen beschikken over hulp op het paneel , dat aangeeft of het aansluit op een publiek . Alarmtypes prive woningen

Meer dan ooit