Huis Tuin

Huis Tuin

Doe- het-zelf Inbreker Bars

Inbreker bars beschermen deuren en ramen tegen inbraak en diefstal te voorkomen. Deze balken komen in een verscheidenheid van materialen , waaronder staal en ijzer . Residentiële en commerciële eigenaren van onroerend goed te installeren tralies aan de buitenkant kozijnen een extra mate van bescherming tegen indringers . Bij het installeren van inbreker bars in residentiële structuren , de meeste bouwvoorschriften vereisen een snelsluiting . U moet puntlassen vaardigheden en uitrusting of de hulp van een persoon met de nodige skills.Things je nodig hebt
Meetlint
Hoek ijzer
vierkante buizen
Flat bar stock afbeeldingen hebben Haakse slijper
Framing vierkante
lasapparatuur
Primer
Emaille
Emaille verharder
Quick release sloten
koolstofstaal beetje
Snijolie
Show meer instructies
1

Haal de afmetingen voor elk venster . Meet de afstand , van links naar rechts , tussen de binnenste frame raamlijsten stukken , of stopt . Meet ook uit het hoofd deurstijl aan de onderkant vensterbank . Kopen van 2

Plan het ontwerp met ofwel frame met rooster of een ondersteunde raster constructie . Het frame met raster ontwerp bestaat uit een vierkante of rechthoekige doos met verticale spijlen gelast in plaats elke 4 centimeter . De ondersteunde raster houdt verticale balken afstand 4 cm uit elkaar met horizontale balken gelast aan de verticale balken iedere 12 centimeter . Dit ontwerp heeft geen externe frame.
3

Bereken de hoeveelheid materiaal die nodig is om de tralies te construeren . Aankoop ijzer , hoekijzer , platte staaf voorraad en vierkante buizen . Vorm de zijkanten van de inbreker met hoekijzer . Gebruik de platte staaf voorraad voor de boven-en onderkant componenten en de vierkante buizen voor de verticale balken .
4

Snijd het hoekijzer en vlakke bar stock met een haakse slijper . Lassen het frame voor de inbreker bars. Snijd de verticale balken op de juiste lengte . Plaats de verticale balken op het frame , afstand 4 cm uit elkaar . Hebben de leverancier of de lokale ijzer winkel het materiaal gesneden in het verlangen lengtes om te voorkomen dat de bezuinigingen te maken.

Controleer
5 de verticale balken met een framing vierkant om de juiste uitlijning in het frame garanderen . Plaats het lange mes langs de binnenkant van de verticale balk en korter mes aan de bovenkant van de onderrail van het frame . Markeer de plaats van de verticale balken op het binnenoppervlak van de bovenste en onderste rails van het frame . Lassen elk van de verticale balken aan het frame. Boor drie gaten voor de bevestigingsmiddelen aan weerszijden van het frame . Gebruik een high-carbon staal bits en snijolie . Huur een kolomboormachine aan dit aspect van het werk gemakkelijker te maken .
6

Spray het ingevulde bars met een laag primer , email en email verharder . Volg de instructies van de fabrikant voor het installeren van de FIXTEC -mechanisme . Dit apparaat bestaat uit knop aan de binnenkant dat een borgpen op de bars releases .

Wat leidde Mijn Afgesloten accu te smelten

? Een verzegelde batterij , meer behoorlijk bekend als een valve-regulated lead -acid batterij , of VRLA , is een soort van lood-zuur oplaadbare batterij die veel onderhoud vereist . Deze batterijen zijn gemaakt om betrekkelijk lange tijd verdragen zonder gebruik en is bestand tegen overbelading beter dan veel andere soorten batterijen . Slechte behandeling , onjuiste installatie of onjuist gebrui

Meer dan ooit