Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zou ik nodig als een Major Ramp Struck

? Grote rampen kan toeslaan op elk gewenst moment , waardoor een onvoorbereid familie versluiering voor voedsel , water, onderdak en andere basisbehoeften . Terwijl sommige mensen het gevoel dat er niets zo slecht ooit zou overkomen , natuurrampen , oorlog en andere ramp situaties zijn vaak onvoorspelbaar en kan iedereen overkomen . Daarom is het belangrijk om een noodpakket geassembleerd in uw huis te houden , zodat je voorbereid bent . Water

Water is een van de meest elementaire behoeften van een persoon in het leven heeft . Het is gemakkelijk mee te nemen voor lief dat je hoeft alleen maar uw kraan aan te zetten en water krijgen . Echter , in het geval van een grote ramp , het water kan worden afgesneden , zodat u met niets . De Federal Emergency Management Agency stelt het opslaan van 1 liter water voor elke persoon in uw huishouden per dag . Daarom is een gezin van vijf heeft 35 liter water nodig om een week duren. Bewaar het water in uw garage of ergens waar het risico laag van uw supply krijgen begraven . Verfris uw boetiek van water om de zes maanden .
Voedsel

In sommige rampen , kunt u niet in staat om eruit te komen van uw huis om voedsel te kopen of de winkels kan opraken . Houd een boetiek van nonperishable food items in uw huis , genoeg om elke persoon te voeden in uw huis voor minstens een week . Elke blik of doos voedsel dat vergt weinig voorbereiding is ideaal, maar vergeet niet om een handleiding op te nemen blikopener in uw kit . Bewaak uw boetiek van voedsel voor punten dicht bij hun vervaldatum. Eet die zaken die dicht bij aflopende en ze te vervangen zijn . Als je een baby in huis , houden een winkel van kant- en-klare formule en babyvoeding ook. Als u items die moeten worden gekookt op te slaan , ook een grill met brandstof of een klein kooktoestel voor het geval er geen elektriciteit of gas service.
Kleding en persoonlijke spullen

Afhankelijk van de aard van de ramp , kan je ontsnappen met alleen de kleren op je rug . In deze situaties is het nuttig om een paar veranderingen van kleding beschikbaar hebben in uw noodpakket . Als je kinderen hebt , een upgrade van de kleding wanneer uw kind verandert maten. Omvatten zowel warm - en koud - weer kleding , afhankelijk van uw klimaat. Houd een boetiek van zeep , vrouwelijke producten , deodorant , tandenborstels , tandpasta en andere persoonlijke verzorging items in uw noodpakket ook. Als iemand in uw familie recept medicatie nodig heeft, houden minstens een week is de moeite waard met uw noodvoorraad .
Belangrijke papieren

Misschien belangrijke papieren , zoals bankafschriften nodig , Sociale Zekerheid kaarten , geboortebewijzen en huwelijk licenties na een ramp . Bewaar kopieën van deze items in een brandwerende , waterdichte veiligheid kastje bij uw noodvoorraden . Het is ook belangrijk om een ​​kleine hoeveelheid contant geld in dit vak voor het geval ook je nodig hebt na de ramp . Met een grote ramp , kunnen de banken failliet zouden gaan en het geld dat je hebt op de bank zal nutteloos zijn voor jou. Credit cards en een extra set van uw sleutels zijn ook belangrijk .
EHBO

In de loop van een grote ramp , kan u , een familielid of buurman gewond of ziek worden . Een goed gevulde EHBO-kit kunt u helpen iedereen die geblesseerd of ziek totdat medische hulp kan komen . Bandages van verschillende afmetingen , alcohol doekjes , aspirine en een eerste hulp handleiding zijn alle nuttige items voor je EHBO-kit . Hoe meer je voorbereid bent, hoe meer noodsituaties waarmee je kunt helpen .
Survival Items

Je mag jezelf in survival mode na een ramp waar je geen elektriciteit , telefoonservice of gas in uw huis. Voorraad op batterijen en op te slaan op batterijen werkende apparaten, zoals zaklampen en een radio , zodat je licht hebt en kan houden de hoogte van wat er gebeurt in uw omgeving. Houd een lijst van noodnummers met uw noodpakket in het geval u nog telefoon service ; Echter , als je wel telefoon service , beperken het gebruik ervan in geval van nood om te voorkomen dat verstopping van de telefoonlijnen. Een slaapzak voor elke persoon of een tent kan van pas komen als je verliest uw huis in de ramp .

Het instellen van de Afstand van de reis op een Craftsman Garage Door

De reisafstand instellingen op uw Craftsman garagedeuropener dicteren hoe ver de deur beweegt in beide richtingen voordat hij stopt ; je zou kunnen vinden van de deur niet volledig open of dicht of automatisch omkeert als de instellingen zijn uitgeschakeld door een paar centimeter . Een eenvoudige wijziging van de reis wijzerplaten zal het probleem op te lossen en laat de deur te openen en sluiten

Meer dan ooit