Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Senior Safe Wandelpad Construct

Slecht zicht en instabiliteit zijn slechts twee van de uitdagingen die de mensen als ze ouder worden . Het risico op vallen toeneemt elk jaar na de leeftijd van 65 , volgens onderzoekers van het National Institute of Health , die ook melden dat een op de drie mensen vallen elk jaar na het bereiken van die leeftijd . Veel senioren die vallen lijden botbreuken , wat kan leiden tot lange - termijn - zorg . Het creëren van een wandelpad dat veilig is een cruciale stap voor het houden van mensen op hun voeten en genieten van het leven . Instructies
1

account voor extra grootte van wandelaars en wandelstokken bij het bepalen van een breedte van het pad . Laat 10 meter over bij de bouw van een pad dat naar buiten zal worden gevestigd , zodat mensen die hebben loophulpmiddelen comfortabel elkaar kunnen passeren . Laat minstens drie meter breed voor binnen paden , als volwassen wandelaars zijn ongeveer twee meter breed , en de gebruikers hebben ruimte nodig om te manoeuvreren . Kopen van 2

Level een outdoor pad . Gebruik plastic randen of liggend hout tot een niveau pad van compacte bovengrond of grind te bereiken , of maak uw niveau pad met asfaltverharding .

Gebruik 3 binnen non - slip vloer . Bevestig tapijten op de vloer . Scatter tapijten mag niet worden gebruikt , als senioren een voet kan vangen onder een en vallen. Behoud consistentie van vloeren materiaal om hoogteverschillen die voet van een persoon kan vangen voorkomen . Plaats antislip strips op stappen om de tractie te verhogen . Schilder een heldere kleur over een eenzame stap , zodat senioren de stap kan herkennen voordat ze lopen eraf.
4

Installeer voldoende verlichting , vooral bij de ingangen en in de hele outdoor loopbruggen. Verhoog de zichtbaarheid door het gebruik van de hoogste wattage lampen aanbevolen door de fabrikant van de lamp . Plaats lichtschakelaars aan de onderkant en bovenkant van de trap en aan beide uiteinden van de gangen.

Helder 5 het pad van rommel . Huisdier kommen , kranten, tijdschriften , schoenen en andere items die een persoon kan struikelen moet worden uit de buurt van het pad geplaatst . Elektrische snoeren en telefoonkabels moeten het pad niet belemmeren . Rewire , indien nodig om de kabels uit de weg te houden . Handhaaf een outdoor pad door hem vrij van afval , bladeren , stokken , wortels , sneeuw en ijs.

Installeer 6 rust vlekken met stoelen of banken dat de armen moeten vergemakkelijken zitten en staan ​​. Een outdoor pad moet ook schuilplaatsen van regen of wind .
7

Installeer handgrepen en leuningen. Elk moment van elk pad moet een handige bar voor senioren te grijpen houden van tijdens het verwisselen van richting of positie . Alle stappen moeten stevig zijn geplaatst bars om senioren te helpen terwijl ze erin slagen de stap en hun loophulpmiddelen .

Hoe laag Natural Gas Pressure Fix

Aardgas is de voorkeur verwarmingselement in veel huizen , waardoor uw huis te verwarmen , warm water en soms zelfs elektriciteit . Als u vindt dat u een lage druk aardgas in uw huis , kan dit leiden tot een veel problemen , variërend van het niet in staat om de warmte op een mogelijke gaslek te houden . Zodra het probleem is gelegen , echter, kan het zijn repaired.Things Je Natural benzinemeter N

Meer dan ooit