Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar Liquid Propane krijgen van een 500 - Gallon propaantank

propaan tanks hebben verschillende kleppen en koppelingen op hun buitenoppervlak dat navullen vergemakkelijken , intrekking , gas en vloeistof niveau meters en veiligheidsvoorzieningen , zoals de blow- off ontlastklep dat overtollige propaan verdrijft wanneer de tank wordt de druk te hoog . De vloeistof terugtrekking klep kan een operator vloeibaar propaan uit een tank te verwijderen zonder omzetting van het propaan in een damp , het bijhouden van de propaan geconsolideerd en ze meer van hem uit de 500 - liter tank.Things je nodig hebt
Secundaire worden verwijderd terugtrekking afsluiter koppeling en slang
Transfer tank
Toon meer instructies
1

Plaats de secundaire koppeling over de bovenkant van de tank gemonteerde terugtrekking ventiel en draai met de klok mee om toe te treden de twee ventielen .

Sluit 2 het andere uiteinde van de slang op een overgang tank . Overdracht tanks zijn kleine cilinders die worden gebruikt vorkheftrucks , gas grills en andere propaan - aangedreven apparaten .

Draai 3 de slang afsluiter evenwijdig aan de slang te beginnen trekken LPG uit de grote tank in de overdracht tank. Draai het ventiel loodrecht op de slang om de stroom te stoppen .

Wat kan ik gebruiken om De- ice Trappen

? Keeping trappen , trottoirs en andere gebieden die een veel voetgangers ijsvrij te krijgen is cruciaal. Trappen kunnen overdekt worden in ijzel , of ijs , dat is moeilijk te zien . In veel gemeenschappen , zijn huiseigenaren en verhuurders verplicht om de trap te houden en wandelingen op en rond hun huizen vrij van ijs om valpartijen en blessures te voorkomen door de huiseigenaren en huurders al

Meer dan ooit