Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de roze vlekken in mijn douche

? Douches gebieden kunnen bijzonder moeilijk schoon te houden zijn. Het wegwerken van zeepresten rond uw douche tegels kan vervelend zijn , maar de constante vochtigheid kan ook helpen bij verschillende soorten schimmel en meeldauw te paaien en te gedijen . Als je toevallig gebieden of plekken in uw douche met een roze tint opmerken , kan het een groei van bacteriën die snel moet worden gericht aan potentieel ernstige problemen te voorkomen geven . Oorsprong van roze vlekken

roze vlekken of plekken in uw douchecabine of wanden kan de aanwezigheid van Serratia marcescens , een soort bacterie aan te geven. Serratia marcescens , die verschijnt als een roze -getinte residu , is van nature geproduceerd in dieren en voedsel, maar ze ook aan fosfaten , stofdeeltjes en vocht die helpen bij het gedijen in douches en badkamers . Serratia marcescens is een bacteriën in de lucht . Stofdeeltjes kunnen de bacteriën van de ene locatie naar de andere , waar het zich vestigt in de vorm van roze vlekken .
Problemen

roze vlekken in uw douche veroorzaakt door bacteriën niet alleen maakt uw douche kijken lelijk , het kan ook leiden tot gezondheidsproblemen . Direct contact met Serratia marcescens kan leiden tot longontsteking , urineweginfecties , meningitis , ooginfecties en andere potentiële gezondheidsproblemen . Elke roze vlekken u vinden in uw douche of bad ruimte dient direct te worden verwijderd om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen dat er nieuwe ontstaan ​​.
Oorzaken

Leaving
badkamer ramen open kan nodigen stofdeeltjes die de Serratia marcescens bacteriën te voeren in de douche , waar het kan bezinken en gedijen . Renovatie-en sloopwerkzaamheden kan ook spuiten bacteriën beladen stof , die vervolgens kunnen maken zijn weg naar de badkamer . Verlaagd chloorgehalte in leidingwater , vaak als gevolg van het gebruik van koolstoffilters , kan de groei van Serratia marcescens promoten.
Verwijdering

U kunt roze vlekken verwijderen met behulp van een oplossing van 2 eetlepels ammoniak vloeibaar wasmiddel gemengd met 1 kopje bleekwater . Schrobben van de verontreinigde gebied met een schuursponsje of een scrub borstel vervolgens waardoor het oppervlak te drogen en te spoelen met schoon water meestal krijgt ontdoen van Serratia marcescens . U kunt helpen voorkomen dat toekomstige uitbraken door het beperken van de blootstelling van stof in uw badkamer gebied , waardoor de badkamer geventileerd gedurende 15 minuten na het nemen van een douche of bad en het gebruik van een spray schoner in uw douche op een dagelijkse basis om het gebied vrij van schimmel houden .

Do It Yourself Oprit Verwarming

Houden van het beton in uw oprit verwarmd tijdens de winter kan de opbouw van bevroren sneeuw en ijs te verminderen . Ijs is gebruikelijk als de temperaturen onder het vriespunt dip , en sneeuw op beton kan bevriezen of worden beïnvloed . U kunt elektrische kabels installeren onder het beton om het te verwarmen en ijs smelten in uw oprit . Maar als je niet wilt rippen van uw oprit of betalen een a

Meer dan ooit