Huis Tuin

Huis Tuin

Veiligheid Stappen voor Blizzards

Als u in een noordelijke staat woont , je moet altijd voorbereid zijn op een sneeuwstorm in de winter . Het is zeer belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen tijdens deze sneeuwstormen , omdat dit weer kan erg gevaarlijk zijn . Bereid jezelf voor tijd met een noodplan voor sneeuwstormen , zodat je weet wat te doen als men raakt u in de buurt . Auto

Indien mogelijk , blijf van de weg tijdens een sneeuwstorm , want het is onveilig om te rijden . Als je merkt dat je gevangen in een sneeuwstorm tijdens het rijden , stoppen bij het ​​dichtstbijzijnde hotel om te wachten . Als je uiteindelijk vast te zitten aan de kant van de weg , niet uw auto niet blijven constant draait . In plaats daarvan zet het op voor 10 minuten elk uur om op te warmen , en vervolgens weer uit . Verwijder de sneeuw van de uitlaat , anders zal er geen manier voor gevaarlijke gassen om de auto te ontsnappen .
Voedsel

U zult waarschijnlijk in kennis gesteld van het begin van een blizzard met veel waarschuwing vooraf , dus voorraad aan eten voor het geval dat je vast zit in uw huis voor een paar dagen . Aankoop nietjes zoals gebotteld water , melkpoeder en verpakte voedingsmiddelen die je kunt eten als je stroom uitvalt .
Stay Inside

Het kan verleidelijk zijn ga naar buiten en spelen in de sneeuw , of kijk op de effecten van de sneeuwstorm , maar doen dit niet . Sneeuw opstapelen op hoogspanningslijnen , takken en andere oppervlakken kan het gevaarlijk maken om buiten rond te lopen , als zware voorwerpen kan grot onder de druk en vallen op je neer .
Vermogen

een noodpakket Bereid in het geval dat uw stroom uitvalt . Onder andere zaklampen, batterijen en kaarsen , zodat je kunt zien zonder elektriciteit zal zijn . Je moet ook voldoende dekens omvatten om u en uw gezin warm te houden als de verwarming in uw huis wordt opgewekt door elektriciteit . Hou dit in een gemakkelijk bereikbare plaats , dus het is handig te vinden als de stroom uitvalt .

Guard Dogs vs Kijk Honden

Terwijl sommige mensen de voorkeur aan honden als huisdier te houden , anderen ze gebruiken als een methode van de binnenlandse veiligheid . De termen waakhond en waakhond worden vaak door elkaar gebruikt door sommige mensen , maar de twee termen betekenen totaal verschillende dingen . Sommige honden zijn beter geschikt voor waakhonden en andere zijn goed als waakhonden . Watchdog Doel Het d

Meer dan ooit