Huis Tuin

Huis Tuin

Opzichten een Opossum kan krijgen in een Home

opossums zijn onwelkome gasten, maar ze zullen blijven om uw huis te bezoeken als u niet over de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen . Volgens de Verenigde Wildlife Control, ze zijn nachtdieren die comfortabel wonen naast mensen. Opossums geen winterslaap , maar zijn het meest actief tijdens de winters en produceren tot 20 baby's, hoewel minder dan de helft overleven . Zij wonen op zolders , kelders , muren of een ruimte waarin ze vinden goed klimaat , onderdak en voedsel . Hoewel de beste manier om zich te ontdoen van hen is om contact ongediertebestrijding diensten voor hulp , is het goed om te weten de vele manier opossums kan uw huis binnen te vallen. Zolder Schuilplaatsen

Een ondergelopen zolder van gekauwd waterleidingen is een duidelijke aanwijzing dat een buidelrat uw huis is binnengedrongen . Opossums kan kauwen draden , scheuren de isolatie van leidingen . Een ander probleem met opossums die in buizen is dat ze plassen en poepen , waardoor een extra verschrikkelijke geur die verspreid over de kamer. Opossums kunnen krijgen om de zolder uit spleten in de schoorsteen .
Chimney Klimplanten

met scherpe klauwen en aangrijpende staarten , deze dieren zijn klimmers . Tijdens de winter , mannelijke opossums klimmen in schoorstenen te verbergen voor de kou , terwijl vrouwelijke opossums pick schoorstenen die als goede plaatsen om hun jong te houden dienen. Ze ook graag in de lente seizoen te blijven . Na een dag rust , zullen ze naar beneden komen 's nachts op zoek naar voedsel in de keuken in verschillende vormen . Huisdier kommen kan water te voorzien , en vuile vuilnisbakken zorgen voor voedsel . Ze zijn geen kieskeurige eters als ze eten voedsel , vruchten, noten en andere dieren , zoals ratten , vogels en slangen .
Yard Raiders

Terwijl opossums opgezet huishouding overal dat ze comfortabel zijn , zoals campers , patio's en schouwburgen , maar ook vrij rondlopen tijdens de nacht en zijn zwaar aangetrokken tot tuinen . Ze graven vuil wormen en insecten jagen . Raiding meters kan ze leiden tot garages . Zelfs als de garagedeur gesloten is , kan een voldoende ruime spleet een opossum uit te nodigen om te blijven en zich voort te planten .
Pet Deur Gateway

U dient huisdier deuren op eigen risico. Dit zijdeur biedt opossums met een zeer eenvoudige manier om stiekem binnenkant van een huis . Echter, er zijn nieuwere modellen die staan ​​alleen een huisdier met een bepaalde magnetische halsband om door te komen . Deze modellen bieden een betere bescherming tegen de invasie van opossums .

Hoe maak je een Subslab Suction Installeer

Basic begane grond bevat veel gassen , zoals zuurstof , voor het leveren van lucht voor planten en andere organismen . Echter , kan de bodem ook huisvesten schadelijke gassen , zoals radon . Radon is een kankerverwekkende gas die kan uitgaan in een gebouwde structuur , zoals een huis , uit de grond eronder. De lagere luchtdruk binnen de structuur eigenlijk dwingt radon uit de hoge druk bodemsamens

Meer dan ooit