Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Hoe Plastic Elektrische Isolatie Zorg

Alle elektrische draden zijn geïsoleerd door een omhulsel van rubber of kunststof . De uitzondering op deze regel is waar de kabels aan op de terminals of verkooppunten. Bare draad moet worden blootgesteld aan de draad om elektriciteit correct uitvoeren en stuurt de signalen haar taak gekregen om te doen. Indien u graag verder isoleren kleine , huishoudelijke elektrische draden of blote aansluitingen is er een eenvoudige aanpak die u kunt gebruiken . Volgens de " elektrische isolatie in Power Systems " door NH Malik , " de isolatie van hoogspanningsgeleider [ s ] is van primair belang " Wat je nodig hebt
Krimpfolie isolatie
Föhn
Toon meer instructies
1

Koop een raam afdichting kit. De kit moet ook shrink wrap plastic waarin mensen vaak gebruiken om hun huizen warm houden in de winter . Kopen van 2

Zoek de kale verbindingen waar u wilt verdere isolatie. Onderzoek de gebieden waar de draad wordt blootgesteld . Haal de stekker uit of het signaal loopt via de elektrische draden voor het uitvoeren van werkzaamheden .

Wikkel
3 de plastic krimpfolie rond de kale gedeelte . Zorg ervoor dat het einde onbedekt laten , zodat de verbinding niet verbroken.
4

Snijd overtollig plastic met een schaar . Houd de wrap op zijn plaats , zodat deze strak rond de draad .
5

Sluit je föhn en zet deze op middelhoog vuur . Blaas de lucht op de wrap totdat het krimpt strak rond de draad.
6

Herhaal de procedure voor eventuele andere blootliggende draden . Laat altijd het einde van de draad onbedekt , zodat er geen elektrische processen belemmeren .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081684.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.