Huis Tuin

Huis Tuin

Whitening Tandpasta wat die niet op dieren testen

Testen op dieren is een gevoelige kwestie . Terwijl sommige mensen geloven dat dierproeven is cruciaal om letsel aan de mens te voorkomen , die tegen de praktijk vinden het onmenselijk en weigeren om producten die getest zijn op dieren te kopen . Bij het kopen van whitening tandpasta , op zoek naar merken die niet zijn uitgeprobeerd op dieren als dit probleem voor u belangrijk is .
Testen

Hoewel tandpasta is gebruikt voor tientallen jaren , sommige bedrijven doorgaan met het testen op dieren . Bedrijven zijn voortdurend blussen van nieuwe producten , zoals whitening tandpasta , en test ze op dieren zien voordat ze onder het grote publiek. Bijvoorbeeld, in 2011 , chemische testen programma van de Europese Unie REACH experimenten op 200.000 dieren voor producten zoals tandpasta , afwasmiddel en andere huishoudelijke producten , waardoor ze op de huid en in de ogen van de dieren te testen op irritatie en allergische reactie .
Merken

Volgens de Mensen voor Ethische Behandeling van Dieren ( PETA ) , tal van bedrijven die niet op dieren testen produceren whitening tandpasta . De producten omvatten Burt 's Bees Whitening Tandpasta , Jason PowerSmile All - Natural Whitening Tandpasta , Dr Ken's Whitening Tandpasta en Tom's of Maine (eigendom van Colgate - Palmolive ) Simply White Whitening Tandpasta . Terwijl Tom's is op grote schaal beschikbaar , veel van deze producten kan niet worden gevonden in conventionele supermarkten . In plaats daarvan , kijk voor hen in reformwinkels , markten, zoals Whole Foods of lokale co - ops .
David versus Goliath

Volgens Pam Scheeler van Tom's of Maine , de beslissing niet op dieren testen was een " David vs Goliath" strijd , aangezien de meeste tandpasta met fluoride op dieren zijn getest voordat ze op de planken. Om dierproeven te omzeilen , moet een bedrijf de Food and Drug Administration eerste petitie . Om het testen over te slaan, had het bedrijf te brengen in de wetenschappers om te getuigen dat zij niet de tests nodig had en ook aantonen via statistieken die dierproeven niet nodig was . De FDA kon het bedrijf om hun tandpasta produceren zonder gegevens uit dierproeven .
Kiezen van het juiste product

Als het kopen van een whitening tandpasta die niet is getest op dieren is belangrijk voor u , uit te vinden welke andere producten zijn veilig door te kijken op de website van PETA of het product zelf . De meeste van deze producten zullen etiketten met vermelding van iets zoals " niet getest op dieren " of " Cruelty Free" op het etiket. Als dit nergens vermeld , nemen de tandpasta is gebruikt op dieren . Als dierproeven is een belangrijke kwestie voor u contact op met de fabrikanten van andere whitening tandpasta's en eisen ze stoppen met het testen op dieren .

Hoe u uw Grill worden gestolen

Laat je niet vangen in het ontmoedigend positie van wandelen naar uw terras , vlees en maïs - on-the - cob in de hand , alleen om te ontdekken dat uw grill is verdwenen . Volgens de National Barbecue Association, 81 procent van de Amerikanen een eigen barbecue grills , een duizelingwekkend aantal potentiële houtskool en propaan eenheden klaar om te worden gegrepen als ze onbeschermd . Houd uw gril

Meer dan ooit