Huis Tuin

Huis Tuin

Bijtende vs Non Bijtende Drainagereiniger

Volgens Cornell University , Universiteit van Menselijke Ecologie , afvoerreinigers zijn de meest bijtende chemicaliën in de meeste huishoudens . Ontstoppers bevatten schadelijke zuren ontwikkeld voor het oplossen van vet, haren en etensresten in verstopte riolering . Commerciële ontstoppers zijn beschikbaar in zowel vloeibare en kristalvorm . Beide reinigers bevatten natriumhydroxide , zwavelzuur of zoutzuur . Niet- bijtende ontstoppers gemaakt van ingrediënten die veilig zijn voor uw gezin en uw afvoerbuizen zijn . Natriumhydroxide
Natriumhydroxide is een ingrediënt in veel ontstopper.

De Environmental Health and Safety Board classificeert natriumhydroxide als een zware gif . Een meer gangbare naam voor natriumhydroxide is loog . Als je natriumhydroxide inademen , veroorzaakt irritatie of ernstige schade aan uw longen , afhankelijk van uw blootstelling.

Slikken natriumhydroxide resultaten in ernstige brandwonden en littekens op je mond , slokdarm en maag. Inname van deze giftige chemische veroorzaakt vaak dood . Zelfs als u niet direct symptomen van bloeden of braken vertonen , kunnen ze worden weergegeven dagen nadat u de chemische ingenomen .

Als u natriumchloride op uw huid of in uw ogen krijgen , kunnen ernstige brandwonden ontstaan. Littekenvorming van de huid en blindheid is mogelijk .
Zwavelzuur

De National Fire Protection Association ( NFPA ) classificeert zwavelzuur als een giftige chemische stof die gevaarlijk is voor de huid en de ademhalingswegen . Dit zuur verbrandt je huid en is schadelijk voor uw tanden en tandvlees . NFPA stelt ook dat zwavelzuur kan leiden tot kanker als je teveel inademt of uw huid bloot te stellen aan de chemische stof voor te lang.
Zoutzuur

NFPA tarieven zoutzuur als een zware gif . Ingrediënt labels kunnen ook een lijst van deze stof als zoutzuur of waterstofchloride. Als je inademt zoutzuur dampen , kan het verstikking , irritatie van de neus , schade aan uw longen en zelfs de dood veroorzaken .

Slikken waterstofchloride zal uw mond, keel en darmen branden . Braken en diarree zijn andere symptomen die kunnen optreden .

Touching waterstofchloride zal uw huid of ogen verbranden . Verkleuring van uw huid en huidzweren kunnen optreden , afhankelijk van de concentratie van waterstofchloride .
Niet- bijtende
Een zuiger kan veel afvoer klompen verjagen zonder gebruik van bijtende chemicaliën .

William Hammet , huisvesting specialist van de North Carolina State University , waarschuwt consumenten over labels die zeggen " niet giftig . " De federale overheid regelt niet deze term en veel huishoudelijke schoonmaakmiddelen bevatten eigenlijk giftige stoffen , zelfs als het label zegt iets anders .

Homemade ontstoppers zorgen dat geen van de ingrediënten van schadelijke bijwerkingen. Hammett raadt het gebruik van een verhouding van half zuiveringszout om de helft van witte azijn en gieten het mengsel in de verstopte afvoer . Na ongeveer vijf minuten , giet kokend water in de afvoer aan de verstopping te verwijderen.

Andere werkwijze voor ontstoppen een afvoer zonder gebruik van chemische producten, is een flexibele slang . Een slang is een lange, opgerolde , metalen kabel die u in de afvoer , heen en weer bewegen tot het breekt door de klomp .

Probeer een zuiger om de afvoer ontstoppen . Na een paar stort , de klomp loskomt meestal en beweegt in de afvoer.

Aardbeving Load Normen voor Boekenkasten

Wanneer er een aardbeving , seismisch lading is de hoeveelheid kracht die op gebouwen. Het is wat maakt ze schudden. Achteraf gebouwen en de voorwerpen in hen, om seismische belasting hanteren tijdens een aardbeving zal alles te helpen en iedereen zonder kleerscheuren afkomen . Boekenkasten zijn niet-structurele onderdelen , volgens de Federal Emergency Management Agency , en het is aan huiseigena

Meer dan ooit