Huis Tuin

Huis Tuin

Is Leaving een elektrisch fornuis op All Night Safe

? Elektrische kachels zijn ontworpen voor gebruik koken en bereiden van voedsel . Volgens de Verenigde Staten Fire Administration , branden die zijn veroorzaakt door het koken van apparatuur zoals de oven bereik of gaspitten zijn de belangrijkste oorzaak van thuis branden en gerelateerde verwondingen. Het is belangrijk om alle juiste voorzorgsmaatregelen nemen bij het koken en bereiden van voedsel op uw elektrische kachel om te voorkomen dat het veroorzaken van branden , vooral met gerechten die zes uur koken of meer nodig . Fornuis Veiligheid

kookvuren zijn de belangrijkste oorzaak van huishoudelijke branden , is het absoluut cruciaal om preventieve maatregelen van tevoren nemen . Voor het koken voor langere tijd , er zeker van uw elektrische kachel is in goede staat . Uw kookplaat , oven en branders moeten allemaal helemaal schoon . Opgebouwde vet, voedsel of ander vuil kan vlam vatten tijdens het koken bij hoge temperaturen . Je moet ook niet elke vorm van brandbaar voorwerp in de buurt van de kachel , met inbegrip van pannenlappen , handdoeken en brandbare verpakking of stoffen . Zorg ervoor dat uw elektrische kachel goed werkt , krijgt niet te warm, kortsluiting of roken tijdens het koken voordat je hem aanstuurt . Als de kachel lijkt te worden ervaren problemen , zet het uit en laten repareren of vervangen voordat deze weer gebruikt .
Pay Attention

De Verenigde Staten Fire Administration stelt dat je moet altijd opletten tijdens het koken en nooit laat uw elektrisch fornuis zonder toezicht tijdens de werking . Dit betekent dat terwijl je iets koken de hele dag of de hele nacht kan hebben , moet je het begeleiden in het geval een probleem ontstaat . De enige manier waarop het veilig zal zijn om uw elektrisch fornuis laten staan ​​op de hele nacht is als je met het verblijf , het toezicht op het kookproces en de werking van de kachel . Als je slaperig of suf zijn , mag u niet in staat zijn om veel aandacht te besteden aan wat je doet en moet niet proberen om te koken .
Koken Equipment

Als u van plan bij het verlaten van een gerecht in te koken voor enkele uren of langer , zorg ervoor dat uw pan is geschikt voor langdurige blootstelling aan de temperaturen je van plan bent over het gebruik . Gebruik geen pannen of wraps die zouden kunnen smelten , verbranden of anderszins niet bij blootstelling aan hitte niet gebruiken .
Andere risico's

Elektrische kachels zijn niet bedoeld om te worden gebruikt als vervangers voor verwarming of om uw huis warm tijdens koud weer houden . De kachel mag alleen worden gebruikt voor het koken . De Verenigde Staten Fire Administration waarschuwt tegen het gebruik van uw kachel om uw huis te verwarmen en waarschuwt dat je jezelf een gevaar kunnen betekenen voor een brand , letsel of zelfs de dood als u uw kachel te gebruiken voor andere doeleinden dan het koken doeleinden .


Dak Onderhoud voor Icicles

Icicles schitteren in de zon en voeg die schijnbaar perfecte winter tintje , maar in werkelijkheid zijn ze een teken dat uw dak waterschade zou zijn geworden . Ijspegels zijn ook een oorzaak van lichamelijke schade als ze vallen . Het onderhoud van uw dak te voorkomen en te ontdoen van ijspegels is een constante inspanning, waarbij koele zolders met goed afgesloten vloeren , extra isolatie en eige

Meer dan ooit