Huis Tuin

Huis Tuin

Wormen in een galwegen

Amerikanen ervaring een lager risico van parasitaire ziekten dan mensen in veel andere landen, vooral tropische degenen. Voeding speelt een belangrijke rol bij parasitaire infecties. Parasieten kunnen groeien en bloeien in diverse organen , met inbegrip van uw galblaas . Zonder de juiste behandeling , parasieten of wormen , in uw galwegen kan het risico van bepaalde complicaties vergroten . Galwegen

Uw galwegen bestaat uit een systeem van kanalen die de stroom van gal uit de galblaas leidt naar je dunne darm . Je lever eerste produceert de gal gaat het dan om uw galblaas voor opslag .
Worms

Parasieten in de galwegen treden het vaakst bij mensen die in het Verre Oosten wonen , met inbegrip van de landen van Japan , Vietnam en Korea . De meest voorkomende soorten wormen die de galwegen bewonen zijn Cionorchis sinensis en Opisthorchis viverrini . Deze wormen komen vaak voort uit de inname van besmette vis . Deze variëteit van platworm komt de galwegen van het duodenum , het eerste gedeelte van de darm . De wormen volwassen genoeg is om rond 1/3-inch in lengte en hebben sukkels die hen in staat stellen om zich te hechten aan de binnenkant van de galwegen . Juiste voedselbereiding , zoals koeling en koken, kan helpen het risico van parasieten in vis en andere bronnen van voedsel te verminderen .
Diagnose

Volgens de geüniformeerde Services University , ultrasone machines zijn de voorkeursmethode voor het bepalen van de aanwezigheid van galwegen wormen . Deze wormen verschijnen als lange , smalle lijnen op sonograms . De wormen vaak de galwegen spontaan verlaten hoewel hardnekkige gevallen van worminfecties medische behandeling nodig kan zijn en kan het risico van bepaalde gezondheidsproblemen te verhogen .
Risico

De aanwezigheid van galwegen wormen kan leiden tot gelokaliseerde weefselschade in de galwegen , vanwege de constante irritatie van de cellen en weefsels . Parasitaire infecties in de galwegen kan het risico op kanker verhogen. Johns Hopkins Pathologie waarschuwt dat dit soort worm besmetting het risico van galwegen carcinoom kan toenemen met maar liefst 50 procent. Zoek medische zorg als u zich ziek voelt na het eten van onvoldoende verhit vlees of vis .

Waarom wordt mijn Chimney krijg steeds verstopt

? Een verstopte schoorsteen is potentieel gevaarlijk , als agenten dat een schoorsteen verstoppen een koolmonoxide bedreiging voor de gezondheid vormen . Het risico neemt toe als uw haard brandt natuurlijk hout of maakt gebruik van aardgas . Een verstopte schoorsteen veroorzaakt soms een brand die schade toebrengt aan de schoorsteen of verspreidt naar de rest van het huis. Uw schoorsteen kan verst

Meer dan ooit