Huis Tuin

Huis Tuin

Verborgen Huishoudelijke gevaren voor Kinderen

Kinderen van elke leeftijd kan dingen in het huis dat ze schade kunnen veroorzaken vinden . Naast de voor de hand liggende gevaren zoals stopcontacten , geneeskunde kasten en trappen , zijn er verborgen huishouden gevaren dat veel ouders niet beseffen kan gevaarlijk zijn voor kinderen. Ramen

Ramen die openen vormen een gevaar voor kinderen . Of u het venster zelf of het kind kan het raam te openen , kan het kind potentieel zitten op de vensterbank en leunen tegen het scherm of druk op het scherm. Als een kind duwt het scherm uit , kan hij vallen of klimmen uit het raam. Zelfs ramen op de eerste verdieping van een huis kan gevaarlijk zijn voor een klein kind. Ramen die open moeten venster stops die het mogelijk maken het venster om slechts 3 tot 4 centimeter te openen , zodat een kind kan er niet uit of druk op een scherm buiten en vallen .
Papiervernietigers

Identiteitsdiefstal is zo'n grote zorg dat veel huishoudens papiervernietigers om belangrijke documenten en mail versnipperen voordat u het in de vuilnisbak . Als u de papierversnipperaar aangesloten wanneer u hem niet gebruikt te verlaten , kunnen jonge kinderen hun vingers steken in de top shredder bar . Hun losse kleding, haar of speel sieraden kunnen ook gemakkelijk in de shredder bar , waardoor lichte tot ernstige verwondingen .
Batterijen

Veel speelgoed en andere elektronische apparaten voor kinderen batterijen nodig . Batterijen kunnen scheuren indien geïnstalleerd verkeerd of als je mix typen batterijen. Kinderen mogen nooit worden toegestaan ​​om de batterijen te installeren in hun eigen speelgoed . Als de batterijen in het speelgoed worden geplaatst achteruit, met de negatieve kant van de batterij waar de positieve kant moet worden op het speelgoed , kan de batterij warm worden en scheuren . Als een kind op de accu aan nadat het breuken , kon hij een chemische verbranding te ontvangen. Batterijen kunnen ook scheuren als een kind maakt gebruik van een koolstof-zink batterij met een alkaline batterij of een nieuwe batterij samen met een oude batterij .
Appliances en Coolers

Picnic koelers zijn groot genoeg voor kleine kinderen om te passen in en word gevangen . Als de klep sluit nadat het kind kruipt in de koeler , kan het kind niet in staat om het deksel te openen . Dit geldt vooral voor koelers die zware deksels hebben of snap vergrendeling koeler covers. Huishoudelijke apparaten die je niet kunnen overwegen gevaarlijk , maar dat zeer gevaarlijk om een kind zou kunnen zijn als het kind was om opgesloten in hen te worden , voorzien van een droger, vaatwasser en oven .

Waarom zijn rieten daken Weggeblazen in een Onweer

? Rieten daken , die bestaan ​​uit dicht opeengepakte, waterdichte riet , worden vaker gezien in Engeland en Ierland dan in de VS Op hun best , kan rieten daken stormen beter dan veel andere soorten te weerstaan daken . Echter, tijdens zware stormen , enkele rieten daken kan worden afgeblazen gebouwen , resulteerde in uitgebreide schade die dure reparaties nodig zijn. Rieten daken kan mislukken ti

Meer dan ooit