Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn droger verstopt is

drogers worden afgevoerd naar buiten , zodat de pluizen en vocht wordt niet uitgestoten in het huis . Wanneer de droger uitlaat verstopt , is de droger niet efficiënt werken en de kans op brand is groot. U kunt reinigen de verstopte uitlaat , maar je moet weten waarom de uitlaat verstopt in de eerste plaats . Regelmatig onderhoud

Om de zes maanden tot een jaar , moet u de leidingen af van de droger stopcontact om de opgebouwde stof te verwijderen . U verwijdert ook de achterkant van de droger te zuigen uit het lint dat zich opstapelt in de bodem van de droger en in de buurt van de ontsteker . De stijve metalen buis wordt geblazen om de pluisjes binnenkant te verwijderen . De vent huisvesting buiten moet worden gereinigd alle pluisjes die houdt vast aan de lamellen te verwijderen .
Correct luchtsleuven Materiaal

U kunt een stijve gegalvaniseerde of aluminium pijp of een gebruik flexibele folie slang aan op de droger vent . Echter , de flexibele folie slang heeft ribbels binnen, dat is waar de pluisjes zal regelen en op te bouwen . De slang zal verzakken , wat kan leiden tot het lint om snel te bouwen en uiteindelijk verstoppen de droger uitlaat . De stijve leidingen geen ribbels binnen voor lint om zich te vestigen en hebben ze niet doorbuigt . Alvorens te beslissen over de ontluchtingsslang , moet u uw plaatselijke verordening te controleren om te zien of de folie slang is toegestaan ​​.
Ontluchting met Ellebogen

Als u gebruikt rigide metalen buizen , moet je een 90 hebben - of 45 graden elleboog gehecht aan de droger stopcontact, zodat u de leidingen of de slang kan aansluiten op de droger . Als u niet beschikt over de juiste elleboog , zal het ertoe leiden dat de pluizen om snel te bouwen in de droger uitlaat .
Lengte en diameter van de Ducting
of 90 graden hoek van de droger naar de beluchtingsbehuizing naar buiten - elke bocht die je moet maken in de metalen buis moet op een 45 .

of u nu een slang of stijve metalen pijp gebruiken om de droger vent , kun je alleen lopen de leidingen zo ver van de droger naar de beluchtingsbehuizing . Volgens de International Building Code en Underwriter 's Laboratories , kan de slang of buis slechts 25 meter lang uit de droger afvoer naar de beluchtingsbehuizing . Echter, elke elleboog dat een hoek van 45 graden vermindert de toegestane lengte van de slang door 2-1/2 voet en elke 95 graden elleboog vermindert de toegestane lengte van de slang door vijf voet .


Wat te doen als je tegen een elektrische draad Binnen een Wall

Er zijn vele redenen om te snijden of boren in uw muren , of het is een deel van een elektrische project of gewoon om een ​​schilderij op te hangen , voeg een plank of een raamopening . Wat de reden ook , moet je bewust zijn van het gevaar van het raken van een elektrische draad en weten wat te doen in het geval dat het onwaarschijnlijke gebeurt . Beoordeel de situatie voor het boren of snijden

Meer dan ooit