Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe Formaldehyde offgassing Expedite op tapijten

Natuurlijk voorkomende formaldehyde , een chemische verbinding van waterstof , zuurstof en koolstof wordt gebruikt bij de vervaardiging van huishoudelijke goederen , zoals tapijten. Postproductie , verandert in een vluchtige organische verbinding of VOC , de term gebruikt om de transformatie van de verbinding beschreven in een gas . Blootstelling aan off - gassing als nieuwe vloerbedekking langzaam releases VOS in de lucht kan leiden tot allergische reacties, astma-aanvallen en andere gezondheidsproblemen . U kunt de off - gassing proces te versnellen van nieuwe vloerbedekking om het risico terug te brengen tot uw health.Things Je
Vacuum
Dust nodig Masker
Fans
Luchtontvochtiger
Toon meer instructies
1

Houd de ramen in het huis geopend tijdens de plaatsing van tapijt . Off - gassing begint wanneer het tapijt wordt uitgepakt en went aan de omgevingstemperatuur . Ventilatie tijdens de installatie vermindert de concentratie van formaldehyde vrijkomt uit het tapijt . Kopen van 2

Stofzuig het tapijt binnen de eerste week na de installatie. Draag een stofmasker , de ramen open en plaats de fans over het huis ook tijdens het stofzuigen . De zuigende werking van het vacuüm helpt " versnellen " de off - gassing , maar de extra ventilatie en luchtstroom beweegt de concentraties van het gas naar buiten .

Run Goedkope 3 een luchtontvochtiger voor 3-5 weken na de plaatsing van tapijt . De lagere luchtvochtigheid verzwakt de concentratie formaldehyde gas in de eerste weken na de installatie.
4

Houd de temperatuur in het huis van laag naar een koele , droge binnenklimaat te creëren tijdens het uitvoeren van de ontvochtiger . Dit reduceert de concentratie van formaldehyde in huis en versnelt de off - gassing proces .
5

Run vloer en plafond fans met de ramen open op gezette tijden voor de komende weken . De off - gassing proces duurt slechts een paar weken. De voortzetting van een hoger percentage van de uitwisseling van lucht voor een langere periode voorkomt dat het tapijt van het absorberen van off - vergast formaldehyde uit andere bronnen, zoals verse verf , nieuwe meubels of vinyl . Deze preventieve actie versnelt het hele off - gassing proces .
6

Handhaaf het tapijt door regelmatig stofzuigen en reinigingen . Wanneer het hebben van het tapijt gereinigd , gebruik van dezelfde voorzorgsmaatregelen gebruikt om de blootstelling aan off - gassing verminderen . Dit vermindert de effecten van vluchtige organische stoffen aanwezig na chemische reinigingen.

Hoe u uw Grill worden gestolen

Laat je niet vangen in het ontmoedigend positie van wandelen naar uw terras , vlees en maïs - on-the - cob in de hand , alleen om te ontdekken dat uw grill is verdwenen . Volgens de National Barbecue Association, 81 procent van de Amerikanen een eigen barbecue grills , een duizelingwekkend aantal potentiële houtskool en propaan eenheden klaar om te worden gegrepen als ze onbeschermd . Houd uw gril

Meer dan ooit