Huis Tuin

Huis Tuin

Kan een Propaan Haard Oorzaak Koolmonoxide

? Koolmonoxide is een dodelijk gas dat bij de verbranding van verschillende soorten materialen en gassen . De Amerikaanse Fire Administration merkt op dat meer dan een derde van de Amerikanen hun huizen te verwarmen in de eerste plaats met open haarden, kachels of andere soortgelijke apparaten. Haarden kunnen warmte en sfeer te bieden aan een kamer , maar als ze niet goed gebruikt , kunnen ze dodelijk zijn of hout of gas wordt gebruikt . Propaan haarden moet goed worden gebruikt en onderhouden ten minste jaarlijks de veiligheid te waarborgen . Koolmonoxide

Een propaan open haard stoot kooldioxide als gevolg van het normale proces van verbranding. Als het gas verbrandt , wordt koolmonoxide gevormd als bijproduct . Het is onmogelijk te zeggen zonder een koolmonoxidemelder of het gas in uw huis, want het is reukloos en kleurloos . Koolmonoxidemelders moeten op elke verdieping van uw huis worden geïnstalleerd en regelmatig worden getest om ervoor te zorgen dat de batterijen werken .
Open haard Veiligheid

Een propaan open haard moet altijd naar buiten afgevoerd . Het niet correct ventileren open haard doet de koolmonoxide te gieten in het huis in plaats van buiten en kan leiden tot koolmonoxide vergiftiging en dood in een kwestie van minuten . Schoorstenen moet worden gereinigd en gecontroleerd jaarlijks zodat zij open blijven gedeblokkeerd . Raadpleeg altijd een deskundige te inspecteren en uw haard en schoorsteen schoon te maken. Laat altijd de klep open is wanneer de haard in gebruik is voor een goede ventilatie .
Koolmonoxidevergiftiging

Koolmonoxide vergiftiging kan zeer snel optreden en de dood veroorzaken als is niet behandeld . Als u een open haard propaan en kennisgeving griepachtige verschijnselen met snelle onset zoals vermoeidheid , misselijkheid en spierpijn of verminderde mentale functie , ga naar buiten in de frisse lucht en bel 911 of andere hulpdiensten onmiddellijk . Een werkende koolmonoxidemelder waarschuwt u voor de aanwezigheid van deze gevaarlijke gas , waardoor de vraag of je daadwerkelijk ziek met de griep , of indien koolmonoxidevergiftiging plaatsvindt .
Installatie

Niet alleen moet propaan haarden worden schoongemaakt en onderhouden door goed , moeten ze ook worden geïnstalleerd door een professional. Om te voorkomen dat koolmonoxide lekken in uw huis , hebben de open haard door een ervaren persoon , kennis van installatie-en veiligheidsvoorschriften om problemen te voorkomen . Beknibbelen nooit op professionele installatie in een poging om doe-het -zelf en geld besparen .

Hoe je je eigen meubels Grijpers

Op gladde vloeren zoals hout , laminaat en vinyl, schuivende meubels kunnen lelijke krassen veroorzaken . Onstabiele meubilair oefent ook dragen op de bank , en stoelpoten en kan gevaarlijk zijn voor rumoerige jongeren zijn. Hoewel de winkel koopt meubels grijpers verhelpen vaak dit veel voorkomende probleem , zelfgemaakte grijpers dienen hetzelfde doel op een fractie van de cost.Things Je meetli

Meer dan ooit