Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Gevouwen Steel Versus Carbon Steel

Bij het kiezen van een zwaard , zult u doorgaans de mogelijkheid om te kiezen tussen een mes van gevouwen staal of een gemaakt van carbon staal. Deze termen verwijzen naar het proces waarbij het staal is geproduceerd; gevouwen staal wordt meestal geproduceerd door een smid en koolstofstaal wordt industrieel geproduceerd . Vouwen Steel Process

Folding staal is de techniek die gebruikt wordt door smeden om onzuiverheden uit het metaal te verwijderen en daardoor versterken. Typisch ruw ijzer , met name in de dagen van de oudheid , zou worden overspoeld met verontreinigingen zoals zand of vuil . Na de IJzer werd gesmolten, zou het metaal worden verergerd door de hamer van de smid op een aambeeld en " gevouwen " te verdrijven de onzuiverheden .
Carbon Steel Process

Carbon staal wordt geproduceerd door chemisch de ijzererts verminderen door blootstelling aan hoge temperaturen . Koolstofstaal wordt geproduceerd door het plaatsen van ijzer in een oxystaaloven waar het wordt omgezet in staal. Het voordeel van carbon staal is dat de eigenschappen van het metaal zijn uniform en het staal kan in hoeveelheid worden geproduceerd .
Folding Steel Blades

Blades of gevouwen staal worden geproduceerd door het smelten van de ijzer , die aan de gewenste lengte en vorm , en zuiveren van het metaal door het vouwproces . Het blad wordt vervolgens afgewerkt door het handmatig slijpen van de randen , meestal met een slijpsteen , en het verfraaien van het zwaard zoals gewenst. Een zwaard van gevouwen staal kan meestal worden geïdentificeerd door het verschijnen van lagen aan de kant van het zwaard ; afhankelijk van het vakmanschap van de smid , deze lagen zijn moeilijker te identificeren op hogere kwaliteit zwaarden.
Carbon Steel Blades

De meerderheid van de moderne commercieel geproduceerde zwaarden , vooral reproducties van Europese en Japanse zwaarden , worden geproduceerd uit voorraad koolstofstaal . De bladen zijn van het staal gesneden door freesmachines , vermalen tot een mes , vervolgens met hitte behandeld . Koolstofstaal messen kunnen worden geïdentificeerd door de uniforme afwerking van het metaal ; in tegenstelling tot gevouwen staal , is er geen gelaagd effect op het uiterlijk van het blad .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081578.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.