Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Mijn nachtslot draait niet

Deursloten vereisen regelmatig onderhoud , een taak die drukke huiseigenaren vaak negeren . Lock samenstellen moeten worden gesmeerd om te kunnen functioneren , en vet kan desintegreren in de tijd. Het slot kan moeilijk te zetten gedurende een tijdsperiode voordat het uiteindelijk breekt , of het kan plotseling stoppen met werken. Het probleem

Sloten worden gesmeerd om de onderdelen te blijven bewegen en te voorkomen dat het metaal uit te wrijven en krabben in het slot . Wanneer een slot niet is onderhouden , het mechanisme grijpt en uiteindelijk breekt , waardoor het cilinderslot weg van de montageplaat te trekken . De druk om de sluis veroorzaakt door een niet goed uitgelijnd bout en slotplaat kan resulteren in een defecte sluis .
De oplossing

Wanneer een slot breekt als gevolg van wrijving , de slotplaat assemblage en de cilinder moet worden gerepareerd of vervangen . De cilinder en plaat zijn vervangbaar individueel , zodat u de bestaande sluis bekleding houden indien gewenst. Als alternatief moet de complete slot met een van dezelfde diameter . Vervang onzeker scharnierschroeven met langere schroeven van dezelfde diameter , en zorg ervoor dat de staking plaat wordt direct gemonteerd tegenover de bout.
Lock reparatie en vervanging
< p > Open de deur . Verwijder de bekleding schroeven aan de binnenkant van de deur en verwijder de sierplaat. Wrik de plaat uit de deur met het einde van een platte schroevendraaier , indien nodig. Verwijder de schroeven en slotplaat . Steek een schroevendraaier in de assemblage en duw de bout uit het gat in de rand van de deur . Als het mechanisme is intact , schoon en spuit hem met op aardolie gebaseerde smeermiddel , opnieuw installeren en testen van de sluis . Als het dan nog niet werkt , installeer dan een nieuwe slotassemblage .
Lock Maintenance

Spray het sleutelgat of verwijder de trim en vergrendelen montage en spuit de binnenkant van de slot met op aardolie gebaseerde smeermiddel om de zes maanden . Draai het slot meerdere malen om de spray te dringen , veeg overtollige aan de buitenkant van het slot . Controleer de scharnieren en slagplaatje uitlijning en zo nodig aan te passen.


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081577.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.