Huis Tuin

Huis Tuin

Wat zijn de gevaren van Exposed Isolatie

? Isolatie zit binnen de muren van uw huis en biedt een aantal voordelen . Naast het bijhouden van het huis warm tijdens de koude wintermaanden , de isolatie helpt ook koele lucht binnen tijdens de warmere maanden . Bepaalde soorten isolatie , waaronder asbest isolatie , kan de gezondheid veroorzaken aan het huis inzittenden wanneer het wordt blootgesteld aan de omgevingslucht . Glasvezel Zorgen

In het algemeen , glasvezel isolatie is niet gevaarlijk . Volgens Sustainable Enterprises , verontreinigde isolatie of isolatie blootgesteld aan woonvertrekken is potentieel gevaarlijk . De glasvezel deeltjes stromen door de lucht en mensen en huisdieren inademt die deeltjes . Bij het verwijderen van het materiaal van uw huis , moet je het via een ongebruikte ruimte , zoals de kruipruimte of zolder .
Bescherming

Glasvezelisolatie bevat minuscule glasdeeltjes dat irriteren de neus en keel bij inademing . Iedere keer als je rond blootliggende glasvezel isolatie werken , draag een beschermend masker , veiligheidsbril en rubberen handschoenen . Het masker dekt uw mond en houdt de vezels van het invoeren van uw keel . De bril beschermt je ogen en de handschoenen houden de glasvezel deeltjes uit wrijven tegen uw huid. Als je jezelf ziet hoesten vaker , dan is de ruimte te verlaten. Het is mogelijk dat de deeltjes geduwd door het masker , het bereiken van uw keel .
Fysieke symptomen van blootstelling

Elk type isolatie fungeert als een potentieel gevaar voor gezondheid , vanwege de verontreinigingen binnen . Wanneer de glasvezel zit blootgesteld aan de omringende lucht , trekt verschillende items , waaronder stof, vuil en zelfs schimmel . Werken rond de isolatie veroorzaakt een release van deze verontreinigingen in de lucht . Zelfs per ongeluk raken van de muur naast de blootgestelde isolatie kan veroorzaken schimmelsporen of meer stof en glasdeeltjes te gieten in de lucht . U zult merken dat uw ogen voelen rode, jeukende of waterige en dat u een maagklachten . Andere symptomen van het inademen van de deeltjes zijn: uitslag , bronchitis of astma .
Asbestisolatie

De regering verbood het gebruik van asbest in 1977 , wat betekent dat huizen en gebouwen zijn gebouwd vóór dan kan asbestisolatie bevatten . Blootgesteld aan asbest opruimen veroorzaakt een groot aantal potentiële problemen , waaronder verergering van de symptomen van astma . Langdurige blootstelling aan asbest kunnen bepaalde vormen van kanker , zoals mesothelioom en longkanker veroorzaken . Asbestose - een ziekte die de opbouw van littekenweefsel veroorzaakt in de longen - is een potentieel gevaar . Als u denkt dat uw isolatie asbest bevat , dan hebben het professioneel getest . Je moet ook het asbest vakkundig verwijderd door iemand die ervaring heeft het werken met het giftige materiaal.

Zijn afvoerloze & Ventless Haarden Safe

? Ventless haarden vrij lage niveaus van verbrandingsgas in het huis . De meeste ventless haard fabrikanten raden werken ze met een raam open , niet gebruiken als primaire warmtebron en niet meer dan vier uur gebruik per keer . Californië is de enige staat die het gebruik van ventless open haarden heeft verboden . Voor-en nadelen Ventless haarden zijn een goedkope optie die huizen snel kan verwa

Meer dan ooit