Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >>

Hoe maak je een Genie Garage Door Remote Vervang

Sinds 1995 is de Genie garagedeuropener bedrijf Intellicode technologie toegevoegd aan haar systemen . In plaats van herhaaldelijk gebruik van dezelfde toegangscode , Intellicode openers automatisch een nieuwe combinatie met de afstandsbediening bij iedere opening synchroniseren. Mogelijk moet u een Genie afstandsbediening vervangt als je verliest het met het systeem wordt geleverd ; mensen vaak behoefte aan een vervangende afstandsbediening als hun auto wordt gestolen . Een vervangende remote configureren om te werken met uw opener volgt een eenvoudige procedure . Instructies
1

afstandsbediening Koop een geschikte vervanging van uw lokale dealer of een online winkel ( zie bronnen ) . Kopen van 2

Houd de "Program /​​Set" ; knop op motorkop de opener totdat beide LED naast de toets blauw oplicht .

Laat 3 de " Program /​​Set" knop om de lange LED verblijf blauw maken . Druk op "Program /​​Set" nogmaals om de LED-flitser paars maken .
4

Houd de " Up" en " Down" toetsen ( gemarkeerd met " - " en " + " ) samen tot beide LED's knipperen blauw. Stoppen met de knoppen . Alle voorgaande codes van de afstandsbediening zijn gewist uit het geheugen .
5

Houd de "Program /​​Set" knop op motorkop de opener totdat beide LED naast de knop gloed blauw om te beginnen met het programmeren van de nieuwe afstandsbediening .

Laat 6 het "Program /​​Set" knop om de lange LED verblijf blauw maken . Druk op "Program /​​Set" nogmaals om de LED-flitser paars maken .

Druk op 7 op de knop op de nieuwe afstandsbediening die u wilt gebruiken om de opener werken om beide LED's knipperen paars.
8

Druk op een tweede keer om beide LED's knipperen blauw en gaan uit de knop van de afstandsbediening . De nieuwe afstandsbediening is nu klaar voor gebruik met uw opener .

Hoe maak je een Slaymaker Rustless Slot Met No Sleutel

Slaymaker maakt een reeks van roestvrij hangsloten die bestaan ​​uit een beugel - de ronde bar die uw goederen vastklikt - en een vergrendelingsmechanisme . De vergrendeling mechanismen in bijna alle hangsloten werken op vrijwel dezelfde manier , en de Slaymaker hangslot is geen uitzondering . Zo eenvoudig zijn deze mechanismen dat ze schrikbarend makkelijk op te pakken . Lock picks ( en de bijbeh

Meer dan ooit