Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de Vents op onze Houtkachel

Vents , ook bekend als dempers , zijn geïnstalleerd in houtkachels , zodat rook en ontsnappen via de pijp naar buiten . Een hout kachel ten minste een bypass opening bij rookkanaal maar kan ook een extra opening in de pijp . Als de ventilatieopeningen niet volledig open , zal dampen verzadigen je kamer en je vermogen om te ademen beperken . De openingen in een houtkachel , net als in een open haard , zijn in het apparaat , die kan het moeilijk te zeggen of ze open.Things je nodig hebt
zaklamp
Toon meer instructies

1

Open de deur van de houtkachel en kijk naar de top - achterzijde van de vuurhaard in de buurt van het rookkanaal voor de vleugel . Het rookkanaal is een rond stuk die wordt aangesloten op de kachelpijp .

Kijk Pagina 2 boven in de kachel pijp voor de pijp vent . Niet alle kachelpijpen hebben ventilatieopeningen , en ze zijn soms moeilijk te herkennen . Gebruik een zaklamp om u te helpen zien . Als er een pijp vent , zal er ook een handvat aan de buitenkant van de buis te openen en sluiten de pijp vent zijn.

Zorg 3 de ventilatieopeningen open zijn voordat u een brand . Open de bypass vent met uw hand of de aangesloten hendel en draai de greep op de buitenkant van de buis om haar ventilatieopeningen openen.

Hoe het gewicht van sneeuw Bepaal op een plat dak

Het kan licht en luchtig uit, maar accumuleren sneeuw kan zwaarwegende problemen veroorzaken voor uw dak . Sneeuw varieert in gewicht van ongeveer 7 pond per kubieke voet aan ongeveer 30 pond per kubieke voet . Een kubieke voet is 1 meter breed , 1 meter lang en 1 meter hoog . Hoe natter de sneeuw , hoe meer het weegt . Bedenk dat vast water weegt iets meer dan 62 pond per kubieke voet en het is g

Meer dan ooit