Huis Tuin

Huis Tuin

Wat voor soort preparaat zijn te vinden om hulp te krijgen Through Sneeuwstormen

? Een wintersneeuwstorm kan snel toeslaan , dus het is van vitaal belang om jezelf van tevoren bereiden . Met hun vriestemperaturen en massieve sneeuwval , blizzarden zijn enkele van de meest destructieve krachten in de natuur . Het nemen van de juiste voorzorgsmaatregelen kan u helpen bij de bescherming van uw dierbaren , uw woning en uzelf tegen deze dodelijke winter wonderen . Rondom het Huis te koop

Om ervoor te zorgen dat uw huis en bezittingen overleven de sneeuwstorm intact , kunt u een aantal voorbereidingen te treffen . Isoleer uw boiler , en alle van de isolatie rond uw interieur en exterieur leidingen te inspecteren . Koude temperaturen kunnen ervoor zorgen dat ze barsten . Store noodvoorraden voedsel , water en brandstof in het geval de storm voorkomt dat u de woning verlaten voor een langere periode van tijd. Conserve warmte efficiënter door isolatie rond deuren , ramen , stopcontacten en zolders . Blok tocht door rondom uw ramen met plastic of vulling gerold dekens onder deuren of scheuren . U kunt zelfs overwegen alleen het verstrekken van warmte aan bepaalde kamers van het huis .
In uw auto

Het is een goed idee om uw auto voorraad met hulpgoederen . Houd uw koffer vol extra voedsel , water , dekens , jassen, handschoenen en hoeden . Je moet ook een schop , zand , touw , sneeuwkettingen , startkabels en een lichte doek voor het signaleren . Om ervoor te zorgen dat uw auto zal overleven de koude temperaturen , voert routinecontroles van het elektrische systeem , batterij en koplampen . Spoel de radiator en extra antivries bij de hand . Het is nooit aan te raden om te rijden in sneeuwstorm voorwaarden , maar als je moet altijd iemand vertellen waar je naartoe gaat en hoe lang je van plan te zijn verdwenen .
Your Body

Vermijd naar buiten te gaan als je niet hoeft te doen. Als je schuilplaats moet verlaten , kleden om warmte te behouden en te beschermen je lichaam. Draag meerdere lagen kleding ; dit zal bieden meer warmte dan een enkele laag . Zet op een hoed of pet , en je mond te bedekken . Laarzen extra tractie te leveren , of u kunt duct tape zetten op de zolen van je schoenen voor een betere tractie. Voorkom valt door het bedekken van ijzige gebieden met rock zout , zand of kattenbakvulling . Wees altijd bewust van de wind chill factor, die drastisch de buitentemperatuur kan verminderen en zet je in gevaar van bevriezing of onderkoeling .
Tijdens en na de Storm

Stay binnenshuis tijdens de gehele duur van de storm , op alle ontwikkelingen via de televisie of een batterij-aangedreven radio. Houd warm water druipen door kranen te voorkomen dat leidingen bevriezen . Als je huisdieren hebt , breng ze binnen en zet ze op een lijn of in een carrier.Once de sneeuwstorm voorbij is en iedereen veilig is , controleert u in de buurt voor gebroken waterleidingen en andere materiële schade . Blijf uit de buurt van instabiele of beschadigde gebieden . Als u een gevallen hoogspanningsleidingen ontdekken , te melden aan het nutsbedrijf .

ADA Richtlijnen voor douche leuningen in de Home

The Americans with Disabilities Act , ADA , die werd aangenomen in 1990 , identificeert normen om een ​​gebouw toegankelijk is voor personen met een handicap. De ADA normen gelden voor afstand , voorzieningen , telecommunicatie en zitplaatsen naast andere factoren . Als u behoefte aan een douche toegankelijk door iemand met een handicap te zijn , moet het voldoen aan de normen in de wet . Diameter

Meer dan ooit