Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Trap Anti - Slip Zorg

Tijdens regen of sneeuw tijden , kan de buitentrap die leidt tot de deuren van een huis verraderlijk zijn zonder de juiste zorg en veiligheid maatregelen . Een slip op ijzige of natte stappen kan een daling resulteert in gebroken ledematen veroorzaken . Vloerbedekking indoor trappen zijn gevaarlijk voor blote voeten of socked bewoners zonder het nemen veiligheidsmaatregelen. Een waakzaam huiseigenaar kan binnen en buiten trappen anti - slip maken zonder de uitgaven veel geld of verpest de esthetische schoonheid van de home.Things je nodig hebt : Houten buitentrap :
Potlood Ruler
router
Ronde beetje
Schuurpapier
Metaal Outdoor Trappen :
Zand
Paint
verf roerstokje
Verfemmer
Penseel
Bank Indoor Trappen :
bulbed naaien pin
Schaar
strip Veiligheid
1/2-inch hout kopspijkers
Hammer
Toon Meer Instructions : Houten buitentrap
1

Meet de lopende van het loopvlak van de buitentrap. Deel het getal door twee naar het midden van het loopvlak te vinden en markeer het midden van het loopvlak in de lengte met een potlood. Kopen van 2

Verdeel de voorste helft van het loopvlak in drie lengte secties. Trek een lijn , 1 meter lange , gecentreerd , op elk van de drie langsdoorsnede markeringen .
3

Laat de router langs deze drie lijnen maken van groeven in het loopvlak. Deze groeven zullen tractie bij regen of sneeuw .
4

Snijd deze drie groeven in de loopvlakken van het huis van een buitentrap.
Metaal Outdoor Trappen
5

Mix 2 kopjes verf met 1/2 kop zand met behulp van een verf roeren stok in een klein emmertje .
6

Meet het heengaan van het loopvlak van de metalen trap . Verdeel het nummer twee , het vinden van het midden van het loopvlak , en markeer het midden van het loopvlak in de lengte met een potlood.
7

Verf de helft van het loopvlak het dichtst bij de neuzen van de metalen trap met de verf en zandmengsel . Dit mengsel werkt op dezelfde wijze als schuurpapier beschermprofiel omdat de textuur zorgt grip voor de zolen van schoenen. Laat de verf mengsel te drogen voordat u de trap op.
Tapijt Indoor Trappen
8

Meet het heengaan van het loopvlak van de indoor tapijt trap . Verdeel het nummer twee , het vinden van het midden van het loopvlak , en plaats een bulbed naaien pin op het halve punt .
9

Snij een 1 - mond- door - 2 -inch strook van veiligheid loopvlak uit een rol van veiligheid loopvlak . Plaats de strip op de trap bij de pin .
10

Pound de strip in het tapijt met een hamer en 1/2-inch hout spijkers in elke hoek en het midden.

Kunt u gebruik maken van een verlengsnoer met een overspanningsbeveiliging

? Bij gebruik van een stekkerdoos , ook wel een overspanningsbeveiliging , de veiligste praktijk is om de onderdrukker rechtstreeks aansluiten op een stopcontact en sluit alle apparaten direct in de suppressor zonder het gebruik van verlengsnoeren . In sommige gevallen , verlengsnoeren onvermijdelijk . Als u uw overspanningsbeveiliging moet gebruiken met een verlengsnoer , doe dat dan maar tijdeli

Meer dan ooit