Huis Tuin

Huis Tuin

Overheid Richtlijnen voor Kinderen in Hot Tubs

Statistieken door de Vereniging van Zwembad en Spa Professionals bleek dat 7.411.000 bubbelbaden bestond in de Verenigde Staten in 2011 Deze bubbelbaden zijn een bron van ontspanning , maar ze zijn niet zonder hun gevaren - vooral voor . kinderen . Volgens Amerikaanse overheidsinstanties , waaronder de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission , kinderen van alle leeftijden een verhoogd risico op verdrinking , overlijden of ziekte als gevolg van temperatuur van het water , en zelfs - in zeldzame gevallen - disembowelment in hot tubs . Sterfgevallen en ongelukken zijn vaak te voorkomen . Verdrinking

Hot tubs vormen een ernstig gevaar voor verdrinking kinderen . Volgens een rapport van 1990 in het American Journal of Public Health , het aantal jeugd verdrinking sterfgevallen in hot tubs vertienvoudigd tussen 1967 en 1985 . Sinds 1990 heeft de Amerikaanse Consumer Product Safety Commission rapporteerden meer dan 800 hot tubs gerelateerde sterfgevallen , op het moment van publicatie . Een vijfde van die verdrinking waren kinderen onder de leeftijd van vijf . De Amerikaanse regering adviseert het plaatsen van een gesloten beschermkap op hot tubs die niet in gebruik zijn. Bovendien mogen kinderen alleen worden toegestaan ​​in de buurt van hot tubs onder permanent toezicht van volwassenen .
Haar verstrengeling

Op het moment van publicatie , de CPSC zijn ten minste 43 gevallen van haar verstrengeling in hot tubs sinds 1990 . Twaalf van deze incidenten leiden tot de dood door verdrinking . Bij het zitten in een warm bad , of bij het plaatsen van het hoofd onder water in een warm bad , kan het haar van een kind worden meegezogen in een putdeksel . De meeste hot tub fabrikanten bieden nu putdeksels te helpen dit probleem te voorkomen . De CPSC adviseert nooit laten kinderen spelen met hun hoofd onder water in een warm bad en ervoor zorgen dat alle begeleidende volwassene weet waar de cut - off schakelaar is voor de hot tub pomp . De Kansas ministerie van Volksgezondheid en Milieu adviseert ook volwassenen binden de lange haren van kinderen.
Lichaamsdeel Verstrengeling

Op het moment van publicatie , sinds 1990 twee van hen door disembowelment - , de SPSC heeft ten minste 74 meldingen van mensen die lichaamsdelen meegezogen in de hot tub of zwembad riolering , resulterend in 15 doden had . Nieuwere hot tubs hebben koepels over hun drains te helpen dit probleem te voorkomen . De SPSC beveelt het installeren van dergelijke koepels voordat zodat iedereen een oudere bubbelbad .
Watertemperatuur

De dood kan ook optreden als gevolg van het water een te hoge temperatuur . Zowel kinderen als volwassenen kunnen bewusteloos vallen of een hartprobleem . De CPSC adviseert nooit laten het water in een warm bad gaan over 104 graden F. Bovendien , geen kleine kinderen worden toegelaten in een warm bad zonder toestemming van een kinderarts , die moet ook aan een tijdslimiet voor kinderen in hot tubs .

Extra reccomendations

De CPSC adviseert permanent toezicht van volwassenen met kinderen in of in de buurt van een hot tub . Dit betekent dat niet weg te kijken , zelfs voor een ogenblik . Ze hebben ook allemaal aanraden begeleidende volwassene neem een ​​les over reanimatie voor kinderen. Daarnaast is de Kansas ministerie van Volksgezondheid en Milieu moedigt alarmen op deuren en ramen die toegang tot de hot tubs staan ​​.

Juiste Haard Diameter rookkanaal

De juiste maat voor rookkanaal of schoorsteen van een open haard varieert door de grootte van de open haard en de bouwmaterialen gebruikt in de bouw van de verwarmings- element. Een prefab metalen open haard is veel makkelijker om een ​​rookkanaal maat te bepalen voor , want het maakt gebruik van standaard afmetingen en roestvrijstalen schoorsteenkanaal . Een gemetselde open haard kan op verschill

Meer dan ooit