Huis Tuin

Huis Tuin

Het belang van de pH Niveaus in Water Filtration

Als er een waterfilter dat alle verontreinigingen uit drinkwater kan verwijderen , zou de wereld een heel ander plek. Helaas , er zijn zo veel verschillende stoffen die de drinkbaarheid van het water , dat elk vereist een ander soort filter kan bedreigen. PH-waarde van een water is een belangrijke overweging bij de beoordeling van de drinkbaarheid van drinkwater , en te begrijpen hoe de pH invloed op de waterkwaliteit kan u helpen te begrijpen wat voor soort filter je nodig hebt om ervoor te zorgen het water veilig is . Water en pH

Idealiter drinkwater dient zo neutraal ( 7 op de pH-schaal ) zijn als mogelijk is. Als een water heeft een lage pH-meting ( 0-7 ) , wordt het water zuur beschouwd en heeft meer kans om loodgieterswerk metaal corroderen dan niet-zure water . Als een water is alkalisch ( 7-14 ) , zal het op een vieze geur en smaak te nemen . Het bereiken van volkomen neutraal water is niet altijd mogelijk , maar het water , dat is ofwel zeer zuur of sterk alkalisch moet worden behandeld in een keer om veilig te gebruiken zijn.
Behandeling van hoge pH Water

Water dat hoogalkalisch kan neutraler worden gemaakt door de toevoeging van neutraliserende chemicaliën zoals zwavelzuur . Meestal wordt een chemische voedingspomp of neutraliserende filter van granulaire calciet ( marmer , calciumcarbonaat of kalk ) of magnesiumoxide ( magnesiumoxide ) geïntegreerd in het watersysteem te sterk zure materialen zoals verdund zwavelzuur injecteren regelmatig doseringen . Merk op dat als je het water vereist een ijzeren behandeling in aanvulling op alkaliteit behandeling , moet u zowel de chemische voedingspomp en de neutraliserende filter te gebruiken.
Behandelen van lage pH Water

Lage pH zuur water wordt vaker aangetroffen door huiseigenaren dan alkalisch water . Net als alkalisch water , is zuur water behandeld met een neutraliserende filter of een chemische voedingspomp dat doles neutraliseren formules in evenwicht uit het water en breng het dichter bij de 7 pH ideaal. Natriumcarbonaat ( natriumcarbonaat ) , bijtende soda ( natriumhydroxide ) of kalium kunnen allemaal gebruikt worden om het natriumgehalte van het water te verhogen , wat op zijn beurt in evenwicht is de zuurgraad van het water.
Andere overwegingen

Alle gebruikte om ofwel zuur of alkalisch water te behandelen materialen zijn zeer gevaarlijk , waardoor de systemen voor de behandeling hier besproken mag alleen worden geïnstalleerd en onderhouden door professionals . Als om wat voor reden dan ook moet natronloog , verdund zwavelzuur of andere materialen gebruikt in deze filtersystemen hanteren , altijd handschoenen en een veiligheidsbril te dragen .

Hoe te Ramp trap binnen Garage Zorg

Tony Hawk is de meest herkenbare naam in de skateboarden wereld . Hij maakt gebruik van een eenvoudige hellend vlak , bekend als een helling , in de uitvoering van zijn trucs . De oprijkleppen is niet beperkt tot skateboarders . In uw huis, een helling geplaatst over garage trap kunt u dingen in en uit uw huis bewegen zonder tillen , geeft uw kinderen een plek om hun speelgoed autos en trucks te r

Meer dan ooit