Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Wat zijn de aanbevolen Joules voor een Outlet Adapter

? Veel fabrikanten raden het gebruik van een bepaalde vorm van surge onderdrukken adapter voor elektronische producten die stekker in een stopcontact . Dergelijke adapters variëren sterk in prijs, functies en onderdrukking mogelijkheden. Een zinvolle vergelijking is om de hoeveelheid van potentieel schadelijke elektrische energie een overspanningsbeveiliging kan omgaan , een waarde die wordt gemeten in joules bepalen . Betekenis


de componenten die rijden elektronische apparaten steeds kleiner , worden ze kwetsbaarder voor variaties in de elektrische energie die de bevoegdheden van hen. Draagbare apparatuur zoals mobiele telefoons , laptops en persoonlijke muziekspelers afhankelijk van oplaadbare batterijen. Sommige - outlet gebonden apparaten hebben een eigen voeding of interne beschermende circuits te helpen de controle van de spanning en de kwaliteit van de energie die ze ontvangen. De rest is afhankelijk van wat wordt geleverd door het elektriciteitsnet.
Dirty Macht

Alsof
de spanningspieken , dips en algemene elektrische 'ruis' op de gemeentelijke hoogspanningslijnen waren niet genoeg , de ergste vijand van gevoelige elektronische apparatuur is vaak uw eigen apparaten . Als een airconditioner of wasdroger de stroom van elektriciteit genoeg kunnen verstoren om uw verlichting te veroorzaken om te dimmen , voorstellen wat voor ravage die op - uit-cycli in een high - definition televisie kan veroorzaken.
< br > de eerste lijn van verdediging

Een goede overspanningsbeveiliging ruimt de inkomende stroom door te filteren op potentieel schadelijke spikes met behulp van elektronische circuits . Veel van deze schakelingen in dienst opofferende componenten zoals metaaloxidevaristors dat blok en dan verdwijnen de surge . De eenheid van elektrische energie gebruikt om de piek - capaciteit voor de verwerking van deze circuits waardeert heet een joule .
Aanbevolen Ratings


een algemene richtlijn , overweeg dan 1.000 joules aan zijn de minimale waarde voor een sterke stijging onderdrukken stopcontact adapter . Ratings dan 1900 joules worden aanbevolen voor meer gevoelige apparatuur . Sinds de -piek belastbaarheid van deze adapters afneemt in de tijd, moet een goede suppressor bevatten een soort verklikker licht of andere middelen om te weten wanneer het niet meer kan zijn werk doen . Andere ratings te zoeken naar zijn een klem spanning van 330 volt en een klem responstijd gemeten in nanoseconden .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081466.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.