Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe kan ik een Schijnwerper op de zijkant van de Werf Install

Het houden van uw huis en familie te beschermen tegen indringers is een prioriteit voor veel huiseigenaren . Een van de eerste regels van de verdediging is een afschrikmiddel zoals een schijnwerper. Een schijnwerper biedt u een duidelijk beeld van dat deel van uw tuin , zodat u iedereen zien buiten het huis terwijl het wegjagen van eventuele indringers die niet willen worden gezien . Een schijnwerper Het installeren is een project dat je kunt voltooien in een paar hours.Things Je
Voltage tester
schroevendraaier
Uitbreiding doos
1/2-inch metalen buis connector
Elektrische leiding nodig
Meetlint
Hacksaw
File
Haakse leiding connector
Level
Conduit hangers
Rechte koppelingen
Conduit elleboog
Boor
7/8 - inch spade bit
Junction box
14/2 elektrische kabel
Kabelconnector
siliconenkit
2 -inch - lange gegalvaniseerde dekschroeven
elektriciens vis tape
Elektrische tape
Wire strippers
Plastic connector caps
Toon meer instructies
1

Schakel de elektriciteit in de garage bij uw huis belangrijkste elektrische doos . Test een van de openingen in de muur met een spanning tester zodat de schakeling dood . Als er een stopcontact in de zijwand waar je de installatie van de schijnwerper , gebruikt u die uitlaat om de installatie te vergemakkelijken . Kopen van 2

Verwijder de uitlaat van de elektrische kast in de muur door de schroef dat houdt het op zijn plaats, dan trekken de uitlaat uit de doos en het verwijderen van de draden van de terminal schroeven aan de zijkanten van de uitlaat .

Bevestig 3 de montageplaat voor de kastverlenging aan de elektrische doos in de muur met de meegeleverde schroeven.
4

Verwijder de knock-out gat vanaf de bovenkant van de doos uitbreiding en bevestig een 1/2-inch metalen buis connector aan. Sluit de doos uitbreiding van de montageplaat met de meegeleverde schroeven . De extensie vak wordt de draden waar de draden van de wand aan de draden van het licht te verbergen .
5

Knip een stuk buis die 1 1/2 inch kleiner dan de afstand van de plafond naar de top van de extension box met een ijzerzaag . Verwijder eventuele ruwe randen door het indienen van hen neer .
6

Plaats een haakse connector aan de ene kant van de leiding en schuif het andere uiteinde in de aansluiting op de bovenkant van de doos . Controleer dat de leiding is schietlood , of verticaal recht, en schroef een leiding hanger op de muur om de leiding vast te zetten . Plaats de haakse connector , zodat het altijd in de rijrichting van de schijnwerper.
7

Steek een stuk van de leiding in het andere uiteinde van de haakse connector en bevestig deze aan de muur met een leiding Hanger om de 12 centimeter . Gaan met de installatie leiding totdat u de locatie van de schijnwerper te bereiken . Sluit verschillende stukken van de leiding met rechte koppelingen . Als je moest een stopcontact te gebruiken op een andere muur dan het licht , gebruik dan een leiding elleboog te gaan om de hoek .
8

Boor een gat door de buitenmuur over het uiteinde van de leiding , over een centimeter onder het plafond , met behulp van een 7/8-inch spadebeitel .
9

Sluit de aansluitkast aan het einde van de leiding en schroef hem in het plafond .
10

Feed een stuk van 14/2 elektrische kabel door de inbouwdoos en buiten . De 14 verwijst naar de draaddikte en de 2 verwijst naar het feit dat er twee draden plus een aardingsdraad .
11

Bevestig een kabel aansluiting van de de doos uitlaatklep voor de schijnwerpers, toen voer de kabel door de doos stopcontact en draai de schroef op de kabel connector om het te vergrendelen .
12

Breng siliconenkit om het gat dat je door de muur om de kabel geboord en schroef de uitlaat doos aan de muur met 2 -inch - lange gegalvaniseerde dekschroeven . Keer terug naar de garage .
13

Neem de afdekplaat af van de haakse buis connector en voer vis tape elektricien via de connector en beneden in het vakje extensie . Tape een 14/2 kabel aan het einde van de draad en trek de draad omhoog door de leiding met de vis tape. Maak de kabel , dan lopen de vis tape uit de inbouwdoos door de leiding aan de leiding connector , waar de kabel is . Re - sluit de kabel aan de vis tape en haal deze door aan de aansluitkast. Plaats het afdekplaatje op de leiding connector .
14

Monteer de schijnwerper , volgens de instructies van de fabrikant , en terug buiten .
15

Knip de kabel totdat het is ongeveer 6 centimeter lang , en knip ongeveer 2 cm van de schede van de kabel en de 1/2 inch van de isolatie van de afzonderlijke draden met draad strippers .
16

Sluit de draden aan de schijnwerper , volgens de instructies van de fabrikant , en bevestig de schijnwerper op de doos aan op een stopcontact . Schroef de bollen in de aansluitingen op de schijnwerper competitieprogramma .
17

Ga terug in de garage en bevestig de draden die van de schijnwerper aan de draden die uit de uitbreiding doos met plastic connector caps . Overeenkomen met de draden op kleur bij het aansluiten. Tuck de bedrading in de inbouwdoos en plaats de deksel erop.
18

de stroom weer naar de garage .

Maken keldertrap Veiliger voor peuters

Trappen kan zeer gevaarlijk zijn voor peuters of iemand anders die is niet volledig stabiel op hun voeten . Het is belangrijk om zowel ervoor zorgen dat uw keldertrap zijn zo veilig mogelijk voor kleuters , evenals een manier om te voorkomen dat het kind uit het invoeren van de trap helemaal in om een ​​hoog niveau van veiligheid in uw home.Things je nodig hebt te onderhouden Sloten Babyhekje T

Meer dan ooit