Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe het gewicht van sneeuw figuur op een dak

In december 2010 , het Metrodome in Minneapolis bezweek onder het gewicht van bijna twee meter sneeuw . Sneeuw gewicht blijft een groot probleem in veel gebieden . In feite , bouwvoorschriften in sommige gebieden vereisen een minimum sneeuw laadvermogen . Terwijl de meeste mensen niet omgaan met dergelijke extreme sneeuw valt , weten hoeveel gewicht rust overhead kan intrigerend zijn. Met behulp van elementaire geometrie , kunt u het gewicht van de sneeuw te berekenen op het dak , of het nu een dun laagje of een - stadion instortende blizzard.Things je nodig hebt
Meetlint
Ladder
Schaal
Container

Toon meer instructies Heb Bereken Sneeuw Volume
1

Meet de lengte van het dak met het meetlint . Gebruik de ladder om het dak te bereiken als dat nodig is. Kopen van 2

Meet de breedte van het dak .

Meet 3 de diepte van de sneeuw op het dak in centimeter .
4

Verdeel de duim door 12 om de diepte meting converteren naar voeten . Bijvoorbeeld , 6 cm bedraagt ​​0,5 meter. Rond het resultaat als dat nodig is.
5

Vermenigvuldig de lengte van het dak door de breedte van het dak , dan vermenigvuldig dit resultaat door de sneeuw diepte aan het volume van de sneeuw te berekenen .


Bereken sneeuw Gewicht
6

een lege kubusvormige container die een volume van een kubieke voet heeft Weigh .
7

de container helemaal vol met sneeuw van de grond . Laat de sneeuw niet drukken wanneer het vullen van de container.
8

Weeg de met sneeuw gevulde container .
9

Trek het gewicht van de lege container van het gewicht van de sneeuw gevulde houder . Dit levert het gewicht van een kubieke meter sneeuw in ounces .
10

Verdeel de sneeuw gewicht met 16 om de ounces converteren naar pond. Bijvoorbeeld , 8 gram bedraagt ​​£ 0,5 . Rond het resultaat als dat nodig is.
11

Vermenigvuldig het gewicht van een kubieke meter sneeuw door het volume van het dak sneeuw . Dit levert het totale gewicht van de sneeuw op het dak .

Hoe te Slippery Wood Stairs Fix

Elegante houten trap kan een element van karakter toe te voegen aan uw huis , maar kan ook een gevaar vertegenwoordigen . Ze hebben vaak glad worden , wat kan leiden tot valpartijen . Dit is vooral een probleem voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen , evenwichtsproblemen en ouderen . Als uw houten trap worden geboend , het verwijderen van de wax opbouw zal helpen . Je kan ook kleine matte

Meer dan ooit