Huis Tuin

Huis Tuin

Keramische Sauna Vs . Infrarood Sauna

Een sauna thuis kan een handige manier om te ontspannen. Sauna's komen typisch in twee varianten : met een traditionele warmtebron of met een infrarood verwarming bron . Hoewel qua ontwerp , de ervaringen zijn duidelijk verschillend in deze twee soorten sauna's . De aard van de infraroodverwarming bronnen zijn ofwel keramische of koolstof gebaseerd . Voordelen komen met beide soorten sauna , dus kies uw sauna op basis van welke functies zijn belangrijker voor je . Traditionele Sauna's

Een traditionele sauna is meestal gemaakt van ceder hout of andere duurzame naaldhout en heeft een conventionele warmtebron die meestal wordt verwarmen rotsen. De warmtebron verwarmt de lucht tussen de 185-195 graden Fahrenheit en biedt een hoge-temperatuur, lage luchtvochtigheid . Een voordeel van een typische sauna is dat je water giet over de verwarming rotsen , waardoor een golf van warmte door de sauna .
Infrarood sauna

Infrarood sauna's zijn vergelijkbaar de traditionele sauna's , maar zorgen voor een mildere ervaring . In een traditionele sauna u direct verwarmd worden door de hete lucht wordt gegenereerd binnen de structuur , terwijl in een infrarood sauna uw lichaam wordt verwarmd als gevolg van de warmte lampen ; Met andere woorden , wordt de warmtebron op jou en niet de lucht . Veel mensen die een traditionele sauna te intens vinden zullen genieten van de mildere sfeer van een infrarood sauna . Door de lagere warmte , kan infrarood sauna's worden gebouwd van hardere houtsoorten .
Keramische emitters

keramische infrarood stralers zijn industriële kracht , met de verwarming gloeidraad gegoten in een keramische behuizing . Keramische stralers moet minstens 3 tot 4 meter van je af als het oppervlak van deze zenders kan temperaturen tot 750 graden Celsius bereiken worden geplaatst . Keramische stralers zijn gebruikelijk in groter formaat sauna's , maar kan ernstige brandwonden veroorzaken bij aanraking.
Carbon emitters

Carbon stralers zijn koolstof gebaseerde infrarood lampen die veel groter zijn dan zijn hun keramische tegenhangers. Het oppervlak van de carbon stralers zijn veel koeler dan keramiek en niet presenteren een brandende gevaar . Carbon stralers zijn over het algemeen de voorkeur in kleinere sauna's omdat ze te verwarmen een ruimte gelijkmatig .

Hoe kan ik een Fujitsu 4500 Fan Filter alarm te wissen

De Fujitsu Flashwave 4500 is een multiservice provisioning platform . De Fujitsu 4500 platform ondersteunt een breed scala van Ethernet-interfaces en functies, en kan zo een hybride multiservice switching platform . Net als een PC toren , de Fujitsu 4500 maakt gebruik van een ventilator te houden processors afgekoeld tijdens het gebruik . Als de ventilator filter vuil is, stelt het systeem een ala

Meer dan ooit