Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Het toevoegen van een tweede sluis aan een bestaande voordeur

kan het belang van de binnenlandse veiligheid niet worden onderschat . Deursloten vormen de basis van een goed beveiligingsplan. Een tweede sluis toevoegen aan een voordeur kan extra zekerheid bieden tegen een prijs die aanzienlijk goedkoper dan het toevoegen van andere beveiligingsfuncties , zoals alarmsystemen en videocamera's . Een tweede sluis het installeren is een vrij eenvoudig proces , maar je moet aandacht besteden aan detail om ervoor te zorgen dat de deur en het kozijn zijn goed cut.Things Je
Tape
Nail
Hammer < br nodig > Gatzaag
Boor
Spade beetje
schroevendraaier
Meetlint
Beitel
Toon meer instructies
1

Plaats de kartonnen lockset template inbegrepen met het slot tegen de deur op de gewenste hoogte . Merk op dat de verticale lijn afgedrukt op de template moet aansluiten bij de binnenrand van de deur . Kopen van 2

Tape het sjabloon naar de deur.
3

Mark het midden van het slotgat aan beide zijden van de deur en het centrum van de dagschoot gat aan de rand van de deur met een spijker . Deze punten worden genoteerd op het slot sjabloon . Tik op de nagel in het midden markering op de sjabloon met een hamer enkel tot de punt van de nagel dringt de deur .
4

Verwijder de mal .
5

Plaats de piloot in het midden van een gatzaag in de inkeping gekenmerkt door de spijker op de binnenzijde van de deur , boor in het inwendige van de deur met de gatzaag enkel tot de gatzaag piloot dringt de buitenkant van de deur . Verwijder de gatzaag en eindig het boren van de gaten van de buitenzijde van de deur .
6

Steek de punt van een spade beetje in de inkeping aangegeven op de rand van de deur en doorboren de rand van de deur totdat het bit dringt de deur en in de sluis geboord in stap 5 .
7

Schuif de dagschoot door het gat gesneden in de rand van de deur , zet vervolgens de dagschoot in plaatsen met de meegeleverde schroeven .
8

plaats beide cilinder helften van de nieuwe sluis tegen de deur en draai de schroeven waarmee de twee helften samen met een schroevendraaier vast te zetten.
9 < p > Meet de afstand tussen de onderkant van de binnendeur rand en het centrum van de dagschoot met een meetlint en markeer deze afstand aan de binnenzijde van het kozijn .
10

Breng de slagplaat over de sporen verdiend in stap 9. lijn de plaats, zodat het merk wordt in het midden van de staking plaat opening , vervolgens traceren een lijn rond de staking plaat en op het kozijn om een ​​rechthoek vormen.
11

beitel een aantal horizontale bezuinigingen, ongeveer 1/4 inch uit elkaar , in de omtrek van de staking plaat met een beitel en hamer . Hoek de beitel naar boven bij het maken van de bezuinigingen .
12

weg Beitel het overtollige materiaal binnen de staking plaat omtrek door te wijzen de beitel naar beneden .
13

Herhaal stap 11 en 12 totdat de staking plaat vlak tegen het kozijn .
14

Bore een gat in het midden van de staking plaat opening in het kozijn met de spade bit om de dagschoot tegemoet .
< br > 15

Beveilig de staking plaat aan de rand van het kozijn met de twee schroeven die bij het ​​slot .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081445.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.