Huis Tuin

Huis Tuin

Heeft u zorgen te maken over Invriezen Leidingen in een Basement

? Of u nu een nieuwe of oude huis met een kelder , mag u wel of niet zorgen te maken over de waterleidingen bevriezen . Waterleidingen bevriezen als de lucht rondom de buizen is extreem koud . U kunt voorkomen dat bevroren leidingen door te begrijpen waar de leidingen kan bevriezen en wat u kunt doen om bevroren leidingen te voorkomen . Onverwarmde kelders

Als je een onverwarmde kelder , de leidingen in de kelder zijn een verhoogd risico op bevriezing als de temperaturen dalen onder de 20 graden Fahrenheit voor langere tijd . Echter, leidingen bevriezen wanneer de temperatuur dalen tot onder het vriespunt als koude lucht blaast over de pijp . Zelfs als je een verwarmde kelder , maar koude tocht uit een gebroken raam of een raam met een slechte afdichting waarmee de koude lucht te blazen in op de waterleiding , kan je pijp bevriezen . Gebieden waar kabels of andere draden komen in het huis kan een ontwerp ook leiden in de kelder .
Basement kruipruimtes

algemeen , kruipruimtes zijn niet geïsoleerd en hebben een aarden vloer . Leidingen water in kruipruimtes lopen het risico voor bevriezing . U kunt een verwarmde kelder , maar de koude lucht in de kruipruimte zal kouder blijven . Bij buitentemperaturen beneden 20 graden Celsius , zal de leidingen bevriezen , tenzij u preventieve maatregelen te nemen .
Buiten kelderwanden

Pipes , vlak buiten de muren kan bevriezen. De buitenmuren in een kelder of zelfs op het interieur van de leefruimte te krijgen koud tijdens extreem koude temperaturen . Als de temperaturen onder het vriespunt dalen en blijven op die manier voor lange periodes, kunnen de leidingen in de buurt van de muren te bevriezen .
Preventie

Waterleidingen in een kelder , al dan niet het wordt verwarmd , moet isolerende rond de buizen om bevriezing tijdens de winter en zweten of opwarming in de zomer voorkomen . De isolatie houdt de warmte van de binnenkant van de leidingen niet meer naar het ijskoude lucht , die vertraagt ​​of kan de leidingen te stoppen bevriezen . Als je scheuren of gaten in de muren of ramen, moet u verzegelen de gaten of scheuren aan de koude lucht buiten te houden . Leidingen moeten uit de buurt van kruipruimtes en buiten de muren die extreem koud als de leidingen niet kan worden geïsoleerd of invriest na het plaatsen van isolatie worden omgeleid . Als de kruipruimte heeft ventilatieopeningen , moeten de ventilatieopeningen worden gesloten van de herfst tot het voorjaar .

Kunt u geschokt door een waterkraan

? Een metalen water kraan kan elektriciteit geleiden en een elektrische schok veroorzaken . Zoals het menselijk lichaam , metalen buizen uitstekende elektrische geleiders . Ze zijn ook de leidingen voor kraanwater , die is gevuld met onzuiverheden die elektriciteit geleiden . Elektrische schok , die optreedt wanneer elektrische stroom door het lichaam , kan schade aan de huid en inwendige organen

Meer dan ooit