Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Het instellen van een 2-traps Regulator met propaan

Veel huishoudens gebruiken propaan als een van de belangrijkste brandstof voor het aandrijven van apparaten , van kachel cooktops naar wasdrogers . Echter , het voeden van diverse inbouwapparatuur gedurende een woning vereist een grote propaantank , meestal buiten geïnstalleerd op een betonblok . Grote propaantanks vereisen drukregelaar ventielen voor het regelen van de gasdruk tussen de tank en huishoudelijke apparaten . In feite zijn veel propaan systemen maken gebruik van beide toezichthouders voor de intensivering van de druk langzaam naar beneden . Twee - fase of tweede fase kan toezichthouders worden aangepast voor een goede propaandebiet door de eerste trap geleverd . Wat je
manometer nodig
Toon meer instructies
1

Verwijder de beschermkap , of afsluitkap , van boven montage de tweetraps regulator .
Pagina 2

handmatig Draai de stelschroef rechtsom om gasdruk de propaan verhogen . De klok mee spant interne verenpakket van de regulator , waardoor meer gasdruk van deze toets door de toezichthouder.

Bevestig 3 een manometer om gas uitlaat van de regulator . Meet de uitgaande druk . Een typisch propaangas meting moet een weerspiegeling zijn ongeveer 11 inch waterkolom op de meter . Bevestig de juiste druk instellen met de handleiding van de individuele propaan systeem .
4

Draai de stelschroef tegen de klok in als de druk te hoog is. Meet de uitlaat gasdruk opnieuw met de manometer . Stel de schroef totdat de juiste druk wordt bereikt over de twee -traps regelaar .
5

Bevestig de beschermkap . Sta niet toe dat de stelschroef ontdekt na het kalibreren van de toezichthouder blijven. Het weer elementen kunnen gemakkelijk schade aan de schroef , en de aangesloten componenten , waardoor de toezichthouder om te falen of lekken .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081374.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.