Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een afwasmachine kindveilige

Vaatwassers zijn een nuttig apparaat voor het opruimen na een smakelijke maaltijd , omdat ze voedsel vlekken kunnen verwijderen en zuiveren gerechten in ongeveer een uur voor veiliger koken en eten . Maar vaatwassers kan vormen ook een gevaar voor kleine kinderen omdat ze scherpe voorwerpen , zeer heet water en soms giftige schoonmaakmiddelen bevatten . U kunt een slot te installeren op uw vaatwasser te voorkomen dat uw kind de deur kunnen openen en themselves.Things kwetsen Je
Tube van cyanoacrylaat lijm
1 klink -action toggle clamp
Broodje van zwarte isolatietape

Toon meer instructies
1

Breng cyanoacrylaat lijm royaal rond de boutgaten van de klink -action toggle clamp .

Place 2 de toggle klem , zodat de zijkant van de klem met de boutgaten is aan de rechterkant van de vaatwasser . De klem tanden moeten gaan over de voorzijde van de deur ( en loodrecht op het boutgat kant , omdat het boutgat zijde aan de rechterkant die loodrecht staat op de voorkant ) . Druk op de bout - gat kant stevig tegen de rechterkant van de vaatwasser gedurende vijf minuten tot de lijm droogt .
3

Plak de boutgaten van de klink die nu tegen de zijkant van de afwas tot aan het ruim van het grendel op de rechterkant van het apparaat te versterken .
4

Pak de hendel van de vergrendeling en verplaats het naar buiten en naar links , zodat de haak de klink kan vangen op de klink van tanden . Zodra de haak vangsten op de tanden , beweeg de hendel terug naar rechts om de vergrendeling vast te zetten.

Is het veilig om Zet een plaat onder een raam

? Een venster in de buurt van de kachel niet alleen een lichtbron , maar ook kan werken als een substituut voor een ventilator te helpen trekken stoom en geurtjes uit de keuken . Een belangrijke factor om te overwegen , echter, is de veiligheid van het zetten van een kachel onder een raam . Gordijn Danger Gordijnen vormen een risico als ze op een raam boven een fornuis . De Safety Council Home a

Meer dan ooit