Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Installatie-instructies voor de Kwikset SmartCode Touchpad Keyless Entry

Als je jezelf ooit hebt geblokkeerd van uw huis , of rommelde met sleutels in de regen of kou , zult u het gemak van een Kwikset SmartCode touchpad keyless entry hendel waarderen . Nadat u de touchpad te installeren , zul je nooit meer zorgen te maken over verloren sleutels . De programmeerbare touchpad kunt u verschillende codes voor elk lid van uw family.Things je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
4 AA batterijen
Toon meer instructies
1 < p set > Verwijder de bestaande sluis , klink en de staking van de deur en de deurstijl . kopen van 2

Meet vanaf de rand van de deur naar het midden van de uitsparing voor de Kwikset touchpad hendel . Stel de doornmaat van de meegeleverde vergrendeling om de gemeten afstand . Schuif de vergrendeling in het gat in de deur rand, met de schuine kant naar de deurstijl . Plaats en draai de meegeleverde houtschroeven . ( ref 1 , pg 1 : fig. 1 , 2 , 2a )
3

Installeer de staking plaat op de deurstijl met de schuin tong naar de deur . Bevestig de plaat aan de deurstijl met de meegeleverde houtschroeven .
4

Voer de kabelboom op het touchpad onder de klink van de buitenkant van de deur . Schuif het staartstuk door het centrum van de vergrendeling en houd de touchpad op de buitenkant van de deur . Voer de bedrading door de uitsparing in de bovenkant van het interieur montageplaat , houdt u de montageplaat aan de binnenkant van de deur . Steek de twee lange schroeven door de gaten in de montageplaat en in de achterkant van het touchpad . Draai de schroeven met een kruiskopschroevendraaier .
5

Schuif de halfronde spindel door de binnenste plaat , naast het staartstuk . Zorg ervoor dat de bolle zijde van de spil is in de richting van de deurklink .

Verwijder 6 de deksel en batterijhouder uit het binnenland slotassemblage .

Steek
7 de kabelboom in de achterkant van het interieur montage en hang de montage op de tabbladen op het interieur plaat . Plaats de twee kleine schroeven aan de voorkant van het interieur montage en zet ze vast met de vast te zetten op de plaat.
8

Gebruik de meegeleverde inbussleutel om de stelschroef te verplaatsen in het handvat spil de zijde van de as weg van de deurrand . Schuif de hendel over het interieur spindel , met de handgreep uitstrekt naar het midden van de deur . Draai de stelschroef tegen de hendel met de klok mee . Merk op dat de set - schroef is reverse -threaded en zullen met de klok mee om los te draaien en naar links om vast tijdens het verwijderen.
9

Schuif het cilinderslot in het handvat spindel aan de buitenkant van de deur . Schuif de hendel over de as en duw hem tot hij stopt . Steek de sleutel in het slot cilinder en draai hem 90 graden naar rechts . Schuif de cilinder en handgreep stevig op de as totdat elk zetels volledig tegen het slot . Draai de stelschroef rechtsom om het handvat te bevestigen . Draai de sleutel 90 graden tegen de klok in en verwijder deze uit de slotcilinder .
10

Plaats de batterijen in het batterijcompartiment en schuif deze in de top van het interieur montage. Programma het slot volgens de instructies van de fabrikant.
11

Schuif de kap over het interieur montage. Plaats en draai de twee inbusschroeven in de zijkanten van de kap .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081299.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.