Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Hoe controleert de Droger Vent voor Verstopping

Als je lange droge tijd, de lucht in het washok voelt vochtig of de droger niet lijkt op te warmen, kan je een probleem met de droger - of het kan eenvoudig worden een blokkade in de droger vent . Voordat u een reparatie persoon voor de droger te bellen , kunt u controleren of uw probleem is een geblokkeerde droger vent en voorkomen dat een dure dienst call.Things Je
Panties
Duct tape nodig
< br > Toon meer instructies
1

Koppel de droger vent slang van de droger uitlaat op de onderrug van de droger . kopen van 2

Plaats de panty op de droger vent uitlaat op de droger . Gebruik tape om de nylon vast aan de droger vent dus het komt niet uit wanneer de droger start.
3

Start de droger met de keuzeknop . Gebruik een instelling die hoog vuur heeft . Je zal alleen draaien de droger voor 1-2 minuten tijdens de test .
4

Plaats uw hand op de droger stopcontact. Als de uitlaat is warm en warme lucht en pluisjes vloeien naar de nylon , heb je een droger vent verstopping .

Zet 5 uit de droger en schoon uit de ontluchtingsslang of vervang deze door een nieuwe alvorens opnieuw bedienen van de droger. Controleer de droger vent behuizing die leidt naar buiten om te zien of de vent heeft een blokkade ook.


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081298.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.