Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Heavy uitklapbare bank Move

Het verplaatsen van een zware uitklapbare bank kan een echte pijn in de nek , en je zult een aantal sterke mensen nodig om u te helpen . Uittrekbare banken , met name oudere modellen , bevatten metalen bed mechanismen die veel kan wegen . Slecht gedaan , het verplaatsen van een zware uitklapbare bank kan leiden tot persoonlijk letsel en onnodige schade aan eigendommen . Door het volgen van een paar eenvoudige tips , kunt u veilig deze gemeenschappelijke meubel verplaatsen zonder problem.Things Je
Heavy - duty touw of omsnoeren
Dekens of dekbedden
Toon meer instructies nodig
1

Til de bank ongeveer 6 centimeter van de grond te bepalen hoe zwaar het is. Als u last heeft van rugklachten of andere fysieke problemen die je zou kunnen in gevaar voor letsel , hebben een valide persoon deze taak uit te voeren . Kopen van 2

Het verkrijgen van de nodige hulp die nodig is om de bank op te tillen. Een grote uitklapbare bank die meer dan £ 100 weegt zal waarschijnlijk de hulp van drie of vier valide volwassenen nodig . Vraag vrienden , familieleden en buren om u te helpen als u niet beschikt over een bewegend team .
3

Verwijder alle potentiële gevaren in het pad tussen waar de bank is en waar u van plan om verplaatsen . Opruimen geen draden , deurstoppers , stoelen, tafels , kinderspeelgoed , schoenen of andere voorwerpen die in de weg staan ​​.
4

Tie en zet het bed mechanisme naar voren kickboard de bank om te voorkomen dat onverwacht knallen uit tijdens het bewegende proces . Gebruik zware touw of vastbinden aan het stuur gebruikt om de stekker uit het bed mechanisme om het belangrijkste orgaan van de bank te binden . Gebruik een dubbele of driedubbele knoop . Als u dit niet doet, kan ernstig letsel en schade veroorzaken .
5

Bedek de bank met dekens of dekbedden om te voorkomen dat de bank tegen krassen of beschadigd onderweg . U kunt meerdere dekens of dekbedden nodig hebt om de hele bank te dekken.

Langzaam 6 en til de zware uitklapbare bank , zorg ervoor dat alle lifters zijn klaar . Tel tot drie , en een lift door het buigen van je knieën , met een rechte rug .
7

langzaam en gelijkmatig Beweeg uw bank , het nemen van pauzes wanneer nodig. Neem traag, zelfs stimuleert tot aan de bestemming te bereiken. Wees vooral voorzichtig bij het trappen op en af ​​bewegen van de bank. Plaats de bank verticaal op zijn kant bij het verplaatsen door smalle deuropeningen en gangen .

Outlets te gebruiken door een Sink

U kunt zoveel verkooppunten installeren als u wilt door een wastafel , maar als de uitlaat is binnen 6 meter van de gootsteen , moet aardlekschakelaar beveiligd ( ook wel GFI beschermd ) zijn. Aardlekschakelaar staat voor aardlek stroomonderbreker . Dit betekent dat als het water in contact komt met de stroom van stroom uit het stopcontact , zal het stopcontact waarop de grond in plaats van laat h

Meer dan ooit