Huis Tuin

Huis Tuin

Guard Dogs vs Kijk Honden

Terwijl sommige mensen de voorkeur aan honden als huisdier te houden , anderen ze gebruiken als een methode van de binnenlandse veiligheid . De termen " waakhond " en " waakhond " worden vaak door elkaar gebruikt door sommige mensen , maar de twee termen betekenen totaal verschillende dingen . Sommige honden zijn beter geschikt voor waakhonden en andere zijn goed als waakhonden . Watchdog Doel

Het doel van een waakhond is meer een waarschuwing dan om u of uw familie fysiek te beschermen . Een waakhond is getraind om te blaffen als een vreemdeling te dichtbij is gekomen of is zelfs het invoeren van uw huis. In sommige gevallen , het geblaf dient het doel van waarschuwen u als de eigenaar dat er iets niet klopt , zodat u kunt de situatie om te gaan . Andere tijden, kan het blaffen van de hond genoeg om een ​​potentiële crimineel af te schrikken van het binnenvallen van uw huis. Waakhonden maken ook goede familie huisdieren .
Guard Dog Doel

Het doel van een waakhond is om u en uw familie fysiek te beschermen . Terwijl een waakhond is waarschijnlijk ook te blaffen en grommen als een indringer te dichtbij komt , is een waakhond getraind om de eigenaren te beschermen ten koste van alles . Als een waakhond zintuigen een bedreiging door een indringer , zal de hond niet aarzelen om de persoon aan te vallen om de eigenaars te beschermen. Een ongebreidelde waakhond kan gevaarlijk zijn en is gewoonlijk niet aanbevolen als je kleine kinderen thuis .
Watchdog Rassen

Terwijl zowat elke hond kan worden een waakhond met de juiste training , sommige honden zijn beter geschikt voor deze taak. Elke hond die vaak blaft en maakt veel lawaai is een goede keuze voor een waakhond . Een goed gehoor is een ander belangrijk kenmerk voor een goede waakhond . Terriers , chihuahuas , grotere poedels, teckels en shi tzus alle goede waakhonden . Kleinere honden zijn vaak zeer geschikt voor waakhonden vanwege hun neiging om te blaffen en hun goede gehoor.
Guard Dog Breeds

De rassen die het meest geschikt te zijn waakhonden zijn groter en wreder dan waakhond rassen . Een goede waakhond moeten kenmerken, zoals beschermend van zijn grondgebied , kracht, moed en agressie vertonen . Sommige van de gemeenschappelijke rassen gebruikt als waakhonden onder pitbulls , doberman pinschers , duitse herders en Mastiffs . Deze honden vergen doorgaans een speciale training om zo goed waakhonden dienen, hoewel sommige rassen zijn meer geneigd nature agressiever te zijn dan anderen .

Hoe te Salt toepassen op concrete te smelten ijs

Zout voor smeltend ijs op beton zoals trottoirs komt in vier varianten , waarvan er twee kunnen het oppervlak beschadigen . Als overmatig gebruikt , calciumchloride en natriumchloride ( keukenzout ) schadelijk voor beton bij het invriezen en ontdooien water trekt in het beton. Magnesiumchloride zal niet corroderen beton of metaal , werkt in temperaturen onder het vriespunt tot min 13 graden Fahren

Meer dan ooit