Huis Tuin

Huis Tuin

Verankering Furniture te Drywall

Zware meubels kunnen ongestoord rusten tegen een muur voor de jaren tot een krachtige overstroming of aardbeving zorgt ervoor dat het op de inzittenden van de kamer vallen , hen misschien verwonden . U kunt beschermen tegen dit gevaar door het verankeren van meubilair op de bouten of de muren . Nylon riemen of haken aan de meubel ontvangen schroeven die gaan door de muur en ingebed in de noppen . Redenen

Als een substantieel stuk als meubel omvalt zonder waarschuwing , iemand die dichtbij staat kan een blessure krijgen hetzij van de meubels zelf of van andere zware zaken die zouden kunnen gaan vliegen . Hoewel je zou kunnen vertrouwen dat een omvangrijk artikel van meubels niet kan krimp van de locatie , een aardbeving gevoeld , kon overstroming of plotselinge effecten veroorzaken topzwaar items, zoals boekenkasten , om hun evenwicht te verliezen. Charleston County Government Online adviseert mensen om niet alleen aan de muur gemonteerde meubels, maar ook schoorstenen , spiegels , lampen , boilers en andere zware voorwerpen die positie kan verschuiven tijdens een ramp te beveiligen .
Procedures

de aardbeving Land Alliance raadt u ofwel omsnoeren of bracketing om zware meubels te bevestigen aan de muren te gebruiken. In band , nylon banden hechten aan de bovenkant van elk uiteinde van het item en uit te breiden op de rug . Elke band moet op een lijn met een muur stud . Loop je dan schroeven door de bandjes en boor ze direct in de studs. Als je niet kan veroorloven een band kit , kunt u metalen beugels bevestigen aan elk uiteinde van de meubels bovenkant , voering ze met de muur studs als waarop u de bandjes. Boor je dan schroeven naar beneden in de meubels aan de beugels vast aan het, het boren van extra schroeven in de muur studs om de meubels te verankeren aan de muur.
Gereedschap en verkopen apparatuur

meeste hardware , meubels en home improvement winkels bieden de nodige instrumenten en apparatuur voor het verankeren van meubels tot muren. Sommige fabrikanten bieden complete doe-het -zelf nylon - band kits voor zo'n doel. De bracketing methode vraagt ​​om een ​​paar van 4 - inch L - vormige beugels en een totaal van acht 3 -inch lag schroeven . Portland Bolt beschrijft houtdraadbouten als schroeven die zich kunnen beveiligen stevig in hout zonder de extra ondersteuning van noten . Je moet ook een boor om piloot gaten voor deze schroeven maken .
Overwegingen

Als u haakjes gebruiken in plaats van riemen om uw meubels te verankeren aan de muren, er rekening erg dat het boren schroeven direct in de bovenste oppervlak zal permanent gaten achterlaten in het meubilair. Duur of antieke stukken zullen profiteren van het gebruik van de band methode in plaats . In aanvulling op het verankeren van de meubels , moet u ook overwegen het verplaatsen van de dikste items op boekenkasten van de bovenste planken om lagere schappen te helpen verwondingen in het geval van een aardbeving of andere ramp te voorkomen .

Wat te branden in een open haard te helpen verminderen Cresote Opbouw

creosoot bouwt in een open haard schoorsteen wanneer hout wordt verbrand . Creosoot lijkt typisch zoals bruin of zwart kruimelig depositos of gladde zwarte teer vast aan schoorsteenwanden . Creosoot is gevaarlijk als het zich ophoopt in de tijd , want het is licht ontvlambaar. Regelmatig schoonmaken verwijdert creosoot , en wat je branden in de open haard helpt voorkomen of afzetting te vermindere

Meer dan ooit