Huis Tuin

Huis Tuin

Hoeveel sneeuw zal instorten dak van een huis

? Als u in een gebied waar de winters besneeuwde wonen , is de kans groot dat u zich zorgen over sneeuw en ijs - dam accumulatie op uw dak bent . De zware accumulatie begint soms al in december en duurt tot genoeg nachten boven het vriespunt smelt al het ijs . Hoewel daken bezwijken onder sneeuw en ijs elke winter , het precieze gewicht dat leidt tot een ramp varieert. Plaatselijke bouwverordeningen

Daken moeten sterk genoeg zijn om niet alleen hun eigen gewicht te ondersteunen , maar ook de druk van de wind en het gewicht van de neerslag die eigen zijn aan hun breedte en hoogte . Bouwvoorschriften in een staat zoals Arkansas , waar de sneeuw is zeldzaam en blijft niet op daken lang genoeg om dik ijs dammen vormen, kan daken vereisen om gewichten tot 25 pond per vierkante voet te ondersteunen . Anderzijds , waar de sneeuw palen voor lange periodes , zoals in North Dakota , codes vereisen daken steunen 30 tot 40 kilo gewicht per vierkante meter . Daken die niet voldoen aan de lokale codes kunnen buigen of instorten , maar , tenzij sneeuw van de winter is extreem, zal daken gebouwd om code van hun last te dragen .
Sneeuw Versus Water
Ice dammen concentreren gewicht en zelf aan de slag onder de dakbedekking .

een kubieke meter water weegt £ 62,43 , een gewicht dat ernstig zou benadrukken de meeste daken . Sneeuw bevat 5-33 procent uit water , afhankelijk van of het nu de droge , pluizige of natte , zware ras , volgens Dr Karl VanDevender en Doug Petty van de Universiteit van Arkansas Landbouw extensie. Een dak met een £ 25 per vierkante meter sneeuw load kon dragen 96 centimeter droge sneeuw of 14 centimeter van zware , natte sneeuw . Helaas , lichte sneeuw groeit zwaarder op het dak in de tijd als convectieve warmte uit het huis en de stralingswarmte van de zon smelten . Smeltende sneeuw loopt over het dak oppervlak onder de sneeuw naar de goten waar het vriest in de nacht lucht . Als ijs dammen vormen , hun gewicht toeneemt, overbelasting van de randen van het dak.
Het bepalen van de Load

Uw dak is ontworpen om een ​​sneeuwlast bepaald dragen voor uw gebied , zeggen £ 20 per vierkante voet . Een 12 -inch sneeuwval van licht , pluizige sneeuw zal opleveren minder dan 5 pond per vierkante voet. Dump een voet van zware sneeuw - die weegt iets meer dan £ 20 - op de top van dat , en je belasting te beperken van uw dak hebt overschreden. U kunt de belasting nauwkeurig te meten door het verzamelen van een kubieke meter sneeuw , smelten , het meten van het nieuwe volume en vermenigvuldigen 62,43 met welke fractie van een kubieke meter water die je hebt. Uw lokale bouwinspecteur kunt u vertellen wat uw lokale sneeuwbelasting eisen .
Waarschuwingen
Helder lagere secties, zodat de sneeuw glijdt bovenste delen van het dak uit. P Af en lokale ambtenaren waarschuwen huiseigenaren om sneeuw van hun daken te verwijderen . Vaak , deze waarschuwingen zijn niet alleen het gevolg van het gewicht van de sneeuw , maar de kans dat ijsdammen zal vormen , beschadiging van het dak en waardoor water te sijpelen in het huis zelf . Harken sneeuw van het onderste deel van het dak houdt het zich opstapelen en het verkrijgen van gewicht in een ijs dam .

Hoe maak je een Heavy uitklapbare bank Move

Het verplaatsen van een zware uitklapbare bank kan een echte pijn in de nek , en je zult een aantal sterke mensen nodig om u te helpen . Uittrekbare banken , met name oudere modellen , bevatten metalen bed mechanismen die veel kan wegen . Slecht gedaan , het verplaatsen van een zware uitklapbare bank kan leiden tot persoonlijk letsel en onnodige schade aan eigendommen . Door het volgen van een paa

Meer dan ooit