Huis Tuin

Huis Tuin

? Kunt u Store Brandblussers Buiten in de vrieskou

Veiligheid apparatuur mag niet zitten in een kast ; het zou handig zijn wanneer het nodig is . Brandblussers redden levens en eigendommen tijdens keuken en elektrische branden in de woning , maar ook branden vernietigen in de garage werkplaatsen , in voertuigen of andere plaatsen buiten . Bij de aanschaf van brandblussers , niet alleen naar de soort brand je het voor nodig , maar ook waar u van plan om het op te slaan . Lokaliseren Brandblussers

brandblussers moet gemakkelijk worden gemonteerd ongeveer vier meter boven de grond , dicht bij de ingang van het gebied waar ze nodig kunnen zijn , zodat ze kunnen worden opgehaald op de weg naar het vuur , in plaats dan worden geblokkeerd door het. Veel van deze risico gebieden - voertuig , brandstof en machines opslag gebouwen en winkels , en chemische opslagloodsen - buiten bent . De Occupational Health and Safety Administration vereist werkplek brandblussers zich binnen 50 voet van de gevarenzone , een goede algemene regel . Als brandblussers buiten worden gehouden in gebieden waar de winter de temperatuur daalt onder het vriespunt , moeten hun label aangeven dat ze vriestemperaturen kunnen tolereren .
Klassen blussers

Soorten brandstof dictaat de klasse van de brandblusser nodig om het vuur te blussen . Klasse A branden branden papier, hout , isolatie , bladeren en andere veel voorkomende huishoudelijke materialen ; ze gebruiken water te beroven van de brand van warmte en letterlijk verdrinken . Klasse B brandblussers pakken brandende vloeistoffen - benzine , motorolie , bakolie en meer . Klasse B brandblussers bevatten droge chemicaliën, waaronder zuiveringszout of kooldioxide die de vlammen stik . Type C brandblussers gebruik maken van niet - geleidende droge chemicaliën en kooldioxide, die effectief zijn in het smoren meest voorkomende branden, inclusief de ingrepen voor elektriciteit hebben bewezen . Brandblussers die droge chemicaliën verdragen vriestemperaturen. Kooldioxide of droog ijs , heeft een zeer laag kookpunt ; het wordt verpakt onder druk bij temperaturen onder het vriespunt in brandblussers . Zowel droge -chemische en kooldioxide brandblussers zal presteren in temperaturen onder nul gebruikt .
Speciale formules

Droge chemicaliën stik maar doe niet cool brandstof, en de druk van kooldioxide kan brandstof verstrooien zoals papier of bladeren tijdens het gebruik , waardoor het water een beter alternatief voor het blussen van sommige branden . Ethyleenglycol en propyleenglycol druk vriespunt water , maar ook dikker bij zeer lage temperaturen , uiteindelijk verstopping brandblusser nozzles . Nieuwer vries - punt depressieve oplossingen zouten , die niet dikker als de blusser ontladingen . Type A brandblussers en andere vloeistof op basis van brandblussers moeten deze verbindingen bevatten als ze worden opgeslagen waar de temperatuur dalen tot onder het vriespunt .
Jaarlijkse check-ups

Naast aankoop van brandblussers die zijn ontworpen voor buitenopslag in de vrieskou , is het van vitaal belang om brandblussers te nemen aan een gecertificeerde inspecteur voor jaarlijkse inspecties en opnieuw opladen . Zelfs een ABC poederblusser brandblusser , een type dat wordt aanbevolen voor een breed scala van huishoudelijke branden, zal de druk na verloop van tijd . Raadpleeg National Association of Fire Equipment Distributors en National Fire Protection Association - gecertificeerde professionals voor check-ups van uw brandblusser te bevestigen dat u het veilig opslaat .

Wat zijn de gevaren van het niet scheppen van uw oprit

? Zoals je trekt op een sweatshirt , jas , hoed , laarzen en handschoenen , besef je scheppen uw oprit is een hele klus voordat je zelfs naar buiten . Als u overweegt te laten de sneeuw opstapelen dit jaar , geef die impuls een tweede gedachte . Niet scheppen uw oprit kan gevaren voor uw auto , uw huis en uw familie te houden . Niet Shoveling Als u niet uw oprit schop na het eerste laagje sneeuw

Meer dan ooit