Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn Furnace naar rotte eieren ruikt

Aardgas is een veilige brandstof , mits correct gebruikt , en meer dan 60 miljoen huishoudens afhankelijk zijn om te koken , verwarmen van water , droge kleren of warm te houden . Controle afsluitingen zijn geïnstalleerd op gas ovens om te voorkomen dat gaslekken , maar soms zijn ze niet werken . Als je ruikt naar rotte eieren uit je oven , zou je een gaslek als gevolg van gebroken leidingen of defecte afdichtingen of kleppen . Mercaptaan

Aardgas en gasflessen zijn geurloos gas , voornamelijk bestaande uit methaan . Gasbedrijven geurstoffen toevoegen, waaronder een mengsel van tertiair butylmercaptaan , dimethyl sulfide en n - hexaan , om het gas om het een herkenbare geur die mensen helpen identificeren van een gaslek . Dit mengsel van gassen , die meestal alleen wordt aangeduid als mercaptaan , ruikt naar rotte eieren .
Veiligheid

Als je ruikt naar rotte eieren uit je oven , ontruimen uw huis meteen maar laat de deur openstaan ​​. Gebruik geen iets dat een vonk zou kunnen veroorzaken , waaronder lucifers, aanstekers , lichtschakelaars , telefoons , zaklampen of andere elektrische apparatuur. Aardgas is zeer explosief , en zelfs een klein vonkje kan het ontbranden . Probeer niet om jezelf te vinden het gas lekken. Niet afgesloten elk gas kleppen of apparaten. Als het gas ontbrandt , probeer niet om het te blussen . Laat het branden . Brandend gas zal niet ontploffen . Bel uw gasbedrijf en /of de brandweer van telefoon van de buren , en ga niet terug in uw huis totdat het probleem is opgelost en uw gasbedrijf of de hulpdiensten u vertellen dat het veilig is om opnieuw in te voeren .


Tekenen

Naast ruiken rotte eieren , zou je een sissend of blazend geluid te horen . Er kunnen vlammen , als het gas heeft aangestoken . Je kon ook borrelen in een natte omgeving , of , indien het lek komt van pijpleidingen gelegen buiten, zie je misschien vuil waait uit een gat in de grond . Er kunnen dode vegetatie ook buiten te zijn , in de buurt van de bron van het lek .
Preventie

Voorkom gaslekken door het hebben van uw oven professioneel geïnstalleerd . Onjuiste installatie kan een langzame lek die niet gemakkelijk wordt gedetecteerd veroorzaken . Controleer de waakvlam . Als het goed brandt , zendt een constante , blauwe vlam . Volg de instructies van de fabrikant voor de juiste verzorging van uw oven . Laat uw oven , openingen , rookkanalen , schoorsteen en gasleidingen geïnspecteerd door een professionele elk jaar of twee .
CSST

Golfkarton roestvrij stalen buis is een flexibele buis die kan worden gebruikt om buizen van aardgas in uw huis, als je een nieuwe oven hebt geïnstalleerd . Het is meestal gerouteerd onder of door vloerbalken in de kelder , maar als het niet goed gebonden en geaard , kan het een gaslek of brand veroorzaken als je huis wordt getroffen door de bliksem . Hebben een erkende elektricien controleer je CSST om te controleren dat het correct is verbonden en geaard . CSST wordt meestal bedekt met geel of zwart , in tegenstelling tot de flexibele aansluitingen , niet rechtstreeks op uw oven van een vloer of wand afsluiter .

Hoe je je eigen Chainsaw Chaps

Het ontwerpen en maken van een paar custom kettingzaag chaps is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de chaps je perfect passen en ziet er geweldig uit . Terwijl de gemiddelde kettingzaag gebruiker geen toegang tot de high-impact bescherming materialen die de professionele beschermende kleding gebruikt te hebben, is het mogelijk om een low-tech alternatief dat grote bescherming biedt , ter

Meer dan ooit