Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Swing Babyhekje Installeer op de Top van de Steps

Baby poorten zijn van vitaal belang in huizen met zowel kleine kinderen en trappen . Het is moeilijker om een baby poort installeren bovenaan de trap dan een poort installeren in andere delen van het huis , waarvan vele prima met een spanning babyhekje dat nauwelijks opstart vereist . Maar met een paar tools , de juiste baby poort en ongeveer een uur van de tijd, kunt u veilig en veilig te installeren een schommel baby poort aan de bovenkant van uw trap aan je kleintje te houden van tumbling down.Things Je
nodig scharnier bar
grijpbalk Heb scharnier cap
Swing controle clip
Boor
Schroeven
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Drill boorgaten de babyhekje de scharnierstang in de wandhouder bovenaan de trap . Raadpleeg de handleiding om te bepalen hoeveel gaten te boren en hun exacte plaatsing ; dit varieert van model tot model . kopen van 2

Houd het scharnier bar tegen de muur , zodat het op een hoek van 90 graden met de vloer. De schroefgaten moeten worden afgestemd op de piloot gaten . Zet het scharnier bar in plaats met schroeven .

Plaats 3 grijpbalk de babyhekje 's op dezelfde manier als het scharnier bar geïnstalleerd, maar aan de andere kant van de muur van het scharnier bar . De vergrendeling bar moet op dezelfde afstand van de vloer als de scharnier bar .
4

Hang de baby hek aan de scharnier bar , zodat het niet meer dan 3 centimeter van de vloer . Zet de poort in plaats met het scharnier dop .
5

Klik de swing controle clip op zijn plaats in de buurt van de onderkant van de klink bar . Dit voorkomt dat de poort uit swingen in de verkeerde richting en letsel veroorzaakt.
6

Pas de breedte van de baby poort naar de locatie past . Raadpleeg de handleiding om te bepalen hoe dit te doen op uw model .

Hoe Fix Steken deurknop Sloten

Een knelpunt deurknop slot geeft een smering probleem binnen het slot . Een siliconen glijmiddel is aangebracht tijdens de fabricage , maar veranderingen in de temperatuur en vochtigheidsgraad met frequent gebruik veroorzaakt het smeermiddel verdampen of slijten . Repareren van het slot omvat het verwijderen van de knopmontage , reinigen en smeren van de innerlijke werking . Daarna moet u regelmat

Meer dan ooit