Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn Schlage Deadbolt zit vast in Unlocked

Schlage nachtschoot sloten zijn te koop bij slotenmaker winkels en bouwmarkten . Huiseigenaren met een minimale hoeveelheid van de klusjesman vaardigheden kunnen ze thuis installeren. De typische Schlage huis nachtschoot wordt bediend door een sleutel van buitenaf en heeft een draaiende hendel aan de binnenkant die de bout werkt . Tumbler System

nachtschoot sloten werken via een tumbler systeem , waarbij inkepingen en ruggen van de toets drukken tegen pinnen die worden gedwongen in een positie die de bout heen en weer te schuiven releases . Wanneer de pennen in positie zijn bevroren de bout zal niet bewegen . Het probleem kan mechanisch zijn , wat betekent dat het vervangen van de cilinder kern , of gewoon een ophoping van vuil en olie dat is het blokkeren van de pennen .
Demontage

Een kruiskopschroevendraaier is alles wat nodig is om een Schlage nachtschoot van de deur te verwijderen om het inwendige mechanisme controleren . Verwijder de twee lange schroeven vanaf de binnenkant van de deur die de voorsluiting plant buiten sluitplaat houden . De twee stukken trek met vingerdruk , waarna de bout van de deur . Kijk voor eventuele obstakels die kunnen interfereren met het draaien van de bout , zoals een gebroken stuk metaal of een ontbrekende pin .
Schoonmaken

Reinig de pennen en alle andere gebieden met wattenstaafjes gedrenkt in alcohol of andere schoonmaakmiddelen oplossing . Veeg vuil of olie die zichtbaar is weg . Als het slot is nooit schoongemaakt kan krachtig schrobben nemen om wat puin te verwijderen . Als uw klimaat is over het algemeen warm , kunt u een zeer dun laagje naaimachine olie aan met een wattenstaafje om de binnenkant mechanisme na het reinigen , maar als je koud weer ervaart u het beste een spray ontworpen voor het houden van sloten werken gebruiken . Deze zijn verkrijgbaar bij bouwmarkten .
Nieuw Core

Zet het slot weer in elkaar met de schroeven en gebruik maken van zowel het niveau en de sleutel om de bout te zetten om te zien wat gebeurt er met de binnenste pinnen. Als de pennen draaien gemakkelijk en de bout schuift heen en weer , vervang dan het slot op de deur . Als de bout nog bevroren is moet je een nieuwe cilinder, of binnenste kern te kopen, om de bestaande te vervangen. Een slotenmaker en veel grotere bouwmarkten zal er een hebt. Schlage maakt het gemakkelijk om de nieuwe kern aan te passen , zodat uw oude sleutel past . De nieuwe kern slechts druppels in plaats van de oude voordat het slot vervangen op de deur .

Hoe de Garage Door Veiligheid Sensor Lijn in de Craftsman Model

De veiligheid sensor van uw Craftsman garage opener , onder de deur geplaatst , stopt het apparaat te sluiten op autos en andere objecten . De twee delen van de sensor - de verzendende en de ontvangende ogen oog - moeten worden aangepast voor de garage opener te kunnen functioneren . Het groene lampje op de achterkant van de ontvangende oog gloeit zwak , knippert of blijft uit als de sensoren moet

Meer dan ooit