Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Lijst van dingen te hebben voor het geval een Tsunami Hits

Tsunami's kunnen snel en zonder waarschuwing toeslaan . Voordat de grote golven die een tsunami laten komen naar een nabijgelegen kustlijn , een paraatheid kit. Zelfs als uw huis is niet rechtstreeks getroffen door de tsunami , kan de normale winkels en diensten worden afgesloten na het water zich terugtrekt . Bereid je voor elk mogelijk probleem een tsunami brengt om veilig te rijden uit de situatie . Voedsel en water

Kies voedsel voor uw kit die zal houden voor een lange tijd . Plaats ingeblikt voedsel , met inbegrip van groenten en fruit , in uw kit . Onder andere een fles eiwit poeder . Daarnaast pack een blikopener , vorken, messen , lepels en andere gebruiksvoorwerpen die u nodig hebt om maaltijden te maken van je eten. Inclusief 1 liter water per persoon per dag . Vergeet niet dat water kan worden gebruikt voor het baden en koken, niet alleen drinken .
Gezondheid

Plaats een EHBO-kit met pleisters , antibiotica , antiseptische crème , spalken en pijn relievers in uw kit . Als iemand in uw familie heeft speciale medicatie zoals insuline , worden bereid met spuiten en hebben extra doses bij de hand om toe te voegen aan de kit en een manier om de insuline te houden gekoelde , indien nodig. Plaats tandpasta , tandenborstels , deodorant , schoonmaakdoekjes en droge shampoo in voor elk lid van uw gezin.
Overige items

Maak een evacuatie routekaart . Koop een gewone straat kaart van uw omgeving en markeer de wegen die u naar hoge grond snel . Omvatten meer dan een route. Probeer een plek die meer dan twee mijl afstand van de kust of op een hoogte van 100 meter of hoger vinden . Plaats het in uw noodpakket . Zet een batterij-aangedreven radio en een batterij-aangedreven wekker in uw kit . Plaats meerdere verpakkingen van batterijen om de elektronica draaiende te houden . Onder andere extra sokken, nood dekens , sweatshirts en andere items om je warm te houden . Een paar schoenen met een stevige bodem kan je voeten te houden van wordt gesneden na de tsunami is verstreken , als je moet terugkeren naar een gebied dat is getroffen . Een zaklamp - of drie - is een must. Onder andere pet care items, zoals voedsel en een drager . Plaats een envelop van contant geld in uw kit voor het geval u vergeet uw portemonnee , of de elektronica in winkels worden bepaald en zal geen creditcards .
Safety Tips

Do niet zo snel als de eerste golf verdwijnt terug naar gevaarlijke gebieden . Een tsunami vaak een reeks golven en daaropvolgende opties kan zo of gevaarlijker dan het oorspronkelijke . Aardbevingen kunnen een tsunami te begeleiden ; zorg ervoor dat uw toevlucht zal niet gevaarlijk zijn als men zich voordoet . Wees bereid het hele jaar door , zoals tsunami's niet door seizoenen of momenten van de dag zijn gebonden . Zorg dat u weet hoe u uw kit te verzamelen en evacueren uw huis via de geplande vluchtroute in minuten.


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081159.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.