Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Safety >> Algemeen Home Safety >> Content

Beveiliging deurslot Broken

Sommige huishoudelijke deuren zijn voorzien van kleine , lichte bouwwijze sloten de eerste plaats ontworpen om de privacy te laten . Maar anderen gebruiken sloten voor de veiligheid , de bescherming van uw gezin en bezittingen van would-be indringers . Wanneer een security deurslot breekt, kan het enkele gevolgen hebben. In veel gevallen security deuren niet anders dan problemen met hun sloten redenen . Redenen

Redenen dat een security deurslot kan breken onder mechanisch falen , buigen of breken , zodat ze zich niet bezighouden , of ze hebben niet de kracht die nodig zijn om een inbraak te voorkomen . Beveiliging deursloten kan ook slijten als ze ervaren zwaar gebruik of in contact komen met stoffen die corrosie en aantasting veroorzaken . Indringers kunnen ook knippen of schieten door de beveiliging deursloten , gegeven de juiste tools en genoeg tijd .
Andere storingen

Een beveiligde deur kan mislukken , zelfs als de vergrendeling zelf blijft intact . Bijvoorbeeld, veel soorten beveiliging deursloten gebruiken een gat in de deurpost een cilinder of nachtschoot te glijden . Deze sloten vertrouwen op de sterkte van de deurpost en omkaderingsmateriaal het slot is vergrendeld . Als iemand schopt in de deur , zal de houten deurpost waarschijnlijk breken voordat het slot ooit doet . Slordig installatie kan ook toestaan ​​huiseigenaren om veiligheidsslot hendels draaien zonder dat de sloten om volledig in te zetten , waardoor ze makkelijker te omzeilen .
Outcome

Als veiligheid een belangrijke kwestie in uw buurt, check uw beveiliging deursloten vaak . Voor sloten die niet goed gaan , overweeg dan het schoonmaken van het slot of het inhuren van een professional om reparaties uit te voeren . Veel veiligheidssloten worden geleverd met garantie die niet alleen vervanging, maar ook een deel van uw huiseigenaren verzekering aftrekbaar in geval van een inbraak zal dekken. Houd ontvangsten en documentatie uit wanneer u een slot koopt of wanneer u hebt een professioneel geïnstalleerd voor het geval u een claim indienen of follow-up .
Solutions

Voordat
kopen een security deurslot , controleer garantie opties en lees recensies van klanten om een ​​slot met een lage incidentie van falen te selecteren . Testen en schoonmaken beveiliging deursloten nog steeds niet voorkomen dat af en toe een mislukking, vooral als indringers zijn goed uitgerust te breken inch Om uw huis nog verder te beschermen , verdubbelen op sluizen. Deurstijl versterkingen , metalen deurkozijnen en hangsloten bieden alle extra lagen van beveiliging en elimineren van zwakke schakels in de beveiliging van uw woning .


From:http://tuin.98905.com/home-safety/general-home-safety/1002081146.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.